Een van de leukste herinneringen aan onze kindertijd is toch wel de kinderfeestjes waarbij je met z’n allen naar een enorm groot speelparadijs ging. Goed nieuws: deze kinderdroom wordt binnenkort weer werkelijkheid. In Breda opent dit weekend de eerst speeltuin voor volwassenen.

Bounce Valley

De Bredanaars mogen in hun handjes wrijven want dit weekend wordt het eerste airpark voor volwassenen geopend. Bounce Valley is de naam van de hotspot en het wordt geopend in het oude pand van kinderspeelparadijs ‘Joepie’. In de hal vind je een enorm luchtkussen van ruim duizend vierkante meter. Het airpark opende eerst al een vestiging in Rotterdam, waar je van glijbanen kunt glijden en verschillende obstakels moet trotseren. De vestiging in Breda krijgt zijn eigen unieke elementen als de Tarzan & Jane waarbij je op een grote schommel slingert. Net Tarzan!

Opnieuw kind zijn

Bij Bounce Valley voel je je weer eventjes kind. Deze unieke ervaring laat zonder twijfel een glimlach op je gezicht achter. Een kaartje kost ook nog eens drie keer niks, want voor een tientje kan je al een uur lang bouncen. Wedden dat je het geen twee uur volhoudt…

Bounce Party

Je vindt Bounce Valley in Breda aan de Terheijdenseweg 514, dichtbij de schaatsbaan en zwembad De Wisselaar. Je kunt een tijdslot voor 1 á 2 uur reserveren en parkeren is zelfs helemaal gratis. Er zijn verschillende arrangementen voor zowel kids als volwassenen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ‘Bounce Party Unlimited’ waarbij je zelfs unlimited pizza krijgt, of ‘Bounce Party XL’ inclusief frietjes en een Slush Puppie of milkshake. Voor ieder wat wils dus!

Lees ook: Dingen uit onze kindertijd die we allemaal missen