Er is goed nieuws voor de fans die naar een heet nieuw seizoen van Bridgerton smachten. Er komt namelijk een derde seizoen! We zullen toch echt eventjes moeten wachten, maar in de tussentijd kunnen we genieten van deze nieuwe film, die zou namelijk héél veel weg hebben van Bridgerton. More steamy scenes? 

Bridgerton film Lady Chatterley’s Lover
Bron: Lady Chatterley’s Lover

Lady Chatterley’s Lover

De film Lady Chatterley’s Lover gaat over Constance Chatterley, die in een liefdeloos huwelijk zit. Nadat haar man — generaal Sir Clifford Chatterley — gewond terugkeert uit de Eerste Wereldoorlog wordt Constance meer een verpleegster dan een vrouw en gaat zich erg eenzaam voelen. Wanneer ze dan Oliver Mellors (een nieuwe jachtopziener) ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Alles wat ze bij haar man mist, vindt ze hem bij hem wel. Het wordt dan al snel steamy tussen de twee.

Bekijk de trailer hier:

Bridgerton

In de serie Bridgerton volgen we de Bridgerton-familie, bestaande uit moeder en weduwe Violet en haar acht kinderen, die allemaal op zoek zijn naar de perfecte huwelijkskandidaat in de high society van het negentiende-eeuwse Londen. In het eerste seizoen stonden dochter Daphne Bridgerton en de Hertog Simon Basset centraal. Het eerste seizoen brak alle Netflix kijkcijferrecords. En dat is niet gek, want we zwijmelden allemaal weg door de steamy beelden van het stel.

Het tweede seizoen ging iets minder, en ja je kunt het vast raden: amper sexy beelden. Dat seizoen ging over de haat/liefde-relatie tussen Anthony Bridgerton en Kate Sharma. In het derde seizoen krijgt het personage van Penelope, ook wel Lady Whistledown, de zendtijd die zij verdient. Wanneer het nieuwe seizoen komt weten we nog niet, maar Nicola Coughlan – die Penelope Featherington speelt – verklapt dat de spanning tussen Colin Bridgerton en haar personage enorm zal oplopen.