Bridget Maasland, bekend van televisie, dook afgelopen week de archieven in. Ze vond een foto van zichzelf op 15-jarige leeftijd en deelde deze. Tot onze grote verbazing is ze geen spat veranderd! Kijk en oordeel zelf.

Met de paplepel ingegoten

Bridget Maasland zien we natuurlijk regelmatig op de buis verschijnen. Het tv-leventje is haar met de paplepel ingegoten. Als kindje verscheen ze al voor het eerst op de televisie. Het beviel haar wel, waardoor ze er eigenlijk ook nooit meer van verdwenen is. In al die jaren heeft ze als presentatrice heel wat programma’s kunnen presenteren.

Tegenwoordig zien we haar eigenlijk vooral nog als presentatrice bij RTL Boulevard, waarin ze de dagelijkse gebeurtenissen met collega’s bespreekt. Ook nam ze vorig jaar het presentatiestokje van Hotter Than My Daughter over van Patty Brard, waardoor ze inmiddels al twee seizoenen heeft mogen presenteren. Onlangs was ze nog te zien als een van de kandidaten van Het Perfecte Plaatje. Ze schopte het aardig ver, maar moest het programma met het laagste gemiddelde toch vlak voor de halve finale verlaten.

Uit de archieven van Bridget Maasland

Afgelopen week vond ze een oude foto van zichzelf. Op haar Instagram deelt zij een foto van zichzelf op 15-jarige leeftijd. Deze heeft ze naast een foto van haarzelf ook 47-jarige leeftijd gezet om hem te kunnen vergelijken. Wat blijkt! Bridget Maasland lijkt absoluut geen 47. Ze is geen spat veranderd en blijkt ook nog eens hele goede genen te hebben.

Ze blikt terug op haar 15-jarige zelf en constateert dat ze op de oude foto bijna net zou oud is als haar zoon Mees. Onder de foto schrijft zij: “Links was in de zomer van 1990 op Ibiza, 15 jaar oud en voor het eerst zonder ouders op vakantie. Rechts is in de winter van 2021 bij ons thuis in Amsterdam. Net 47 jaar oud, moeder van de liefste zoon Mees die bijna dezelfde leeftijd heeft als ik op de eerste foto. Bizar! 💕” 

Lees ook: Zo zag Janice Blok (ex van Donny Roelvink) er vroeger uit