Janice Blok maakt er absoluut geen geheim van dat ze het een en ander aan zichzelf heeft laten doen. Eerder deed ze al een boekje open over alles wat ze aan zichzelf heeft laten doen, maar nu kwamen we ook een foto tegen van vroeger. Zo zag Janice Blok er vroeger uit!

Janice blok open over plastische chirurgie

Eerder vertelde Janice Blok in een interview met Marlieke over haar cosmetische ingrepen. Ze is hier nooit geheimzinnig over geweest, omdat ze vindt dat het taboe doorbroken moet worden. Om deze reden heeft Janice dan ook precies verteld wat ze aan zichzelf heeft laten doen.

Normaal zijn de behandelingen die Janice Blok is ondergaan enorm duur, maar omdat ze influencer is kun je deze gratis krijgen in ruil voor een promotie. Janice vertelt dat wanneer ze de aanbiedingen niet had gekregen, er een kleine kans was geweest dat ze de behandelingen daadwerkelijk had gedaan. Het ging hier om een behandeling om haar lippen op te laten vullen. Mocht je zelf twijfelen; dit is alles wat je moet weten voordat je lipfillers neemt.

Zo zag Janice Blok er vroeger uit

Een tijd geleden postte ‘House of Bratz’ de before- en afterfoto’s van Janice Blok. Ze schreven erbij dat ze de lippen, kaaklijn, kin en jukbeenderen van Janice hebben gedaan. Wow, dat is nogal wat! De reacties onder de foto’s zijn wisselend; sommige mensen vinden het prachtig, en sommige zeggen dat ze zich heeft laten verminken. Iemand reageert het volgende: “Ieuw lelijk!!! Snap niet dat je je zo laat verminken…” en “Wat jammer van dat knappe koppie, nu is het een eenheidsworst, zonde” Gelukkig zijn niet alle comments negatief. Anderen zeggen: “Bizar moooi😍” en “Goals😍😍”.

Lees ook: Zijn Janice Blok en Memphis Depay aan het daten?