Ondertussen is het alweer een tijdje geleden dat Brody meedeed aan het programma Ex On The Beach, maar wij zijn hem zeker niet vergeten. De echte Bad Boy Brody heeft namelijk een enorme indruk gemaakt. Tegenwoordig gaat Brody door het leven met helemaal een nieuwe coupe en het staat hem helemaal niet slecht!

Bad Boy Brody

Als je bij Ex On The Beach denkt aan bijzondere personen zou het vast niet lang duren voordat Brody in je hoofd rondgaat. Zo kreeg hij tijdens het seizoen heel erg snel ruzie met anderen. Ook was hij er heel erg goed in om onrust te stoken in de villa. Je zou hem wel kunnen kennen van de ‘loco loco, I’m the king of the villa’ uitspraken. Wij hebben enorm genoten van Bad Boy Brody in het seizoen, maar hier dacht niet iedereen hetzelfde over. Zo lukte het voor hem niet helemaal bij de dames. Na Ex On The Beach hebben wij niet meer echt kunnen genieten van hem in verschillende programma’s. Hij was de laatste tijd vooral te zien in zijn eigen kapperszaak.

Nieuwe kapsel van Brody

Zelf als kapper moet je er zelf ook wel een beetje goed uitzien als promotie van je eigen zaak. Zo heeft Brody Bad gedag gezegd tegen zijn korte opgeschoren haar en heeft hij nu lange lokken. Hij kan met zij lange lokken nu zelfs een man bun dragen. Wij herkende hem niet meteen, maar het staat hem super goed!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door GEORGE IBIZA (@brodybad)

Ex on The Beach

Ex On The Beach heeft niet heel veel goed gedaan voor Brody Bad. Zijn persoonlijkheid is namelijk behoorlijk uitvergroot in het programma, waardoor veel mensen een mening over hem hebben. Dit liet Brody daarover weten: “Kijk, in sommige situaties heb ik me exorbitant gedragen en echt een typetje neergezet. Daar heb ik echt mezelf geprobeerd uit te vergroten tot een versie van Brody die ik eigenlijk niet ben.” Brody zou graag zichzelf echt willen laten zien op een positieve manier. Alleen weet hij nog niet hoe… Misschien zien we in de toekomst wel weer meer van hem!

Lees ook: Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Ex On The Beach