Brunch is een autoriteit in Londen. Vooral in het weekend is het de tijd van de dag om met je vrienden af te spreken, Bloody Mary’s te drinken, Eggs Benedict te bestellen en bij te komen van een drukke werkweek. Toevallig een weekendje Londen op de planning staan? Dit zijn de plekken waar je heen wilt.

Kettner’s Townhouse in Soho

Zin in chic? Dan ga je hier heen. Onderdeel van de Soho House in Londen, maar waar je geen lidmaatschap voor hoeft te hebben. Eieren op verschillende manieren bereid, Blini’s, caviar, verschillende soorten (gezonde) shakes én een heuze champagne bar.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door JUTI KONGAUNRUAN (@wear.juti.eats) op

Granger & Co in Notting Hill

In het weekend moet je hoogstwaarschijnlijk even in de rij staan wil je hier een plekje bemachtigen maar dat is natuurlijk een teken dat het zeker de moeite waard is om naartoe te gaan. De Australische chef Bill Granger maakt de lekkerste soorten roerei, ricotta pannenkoeken en weet exact hoe crispy de perfecte crispy bacon moet zijn.

Bourne & Hollingsworth Buildings in Clerkenwell

Van het interieur alleen al wordt je ontzettend gelukkig. Veel wit met tropische printjes en planten waar je een bottomless Bloody Mary kan bestellen. Als in: je kan zo vaak als je wil voor een refill vragen.

Today’s Greenhouse capture by lovely @smile_through_the_storms. #regram

A post shared by Bourne & Hollingsworth (@bourneandhollingsworth) on

Duck & Waffle in Oost Londen

Brunch with a view. Hier eet je namelijk op de 38ste verdieping met gerechten zoals crispy duck-leg confit en raw tuna with ox cheek. Geen zorgen, ook de populaire gerechten zoals Eggs Benedicht zijn hier te krijgen en waffels.

Farm Girl in Notting Hill of Soho

Alle mogelijke food trends die momenteel gaande zijn vind je in dit Australische café in de Britse hoofdstad. Van vegan cocos ‘bacon’ (ja, het bestaat) tot boekweit pannenkoeken en van alles met kombucha.  Het interieur is ontzettend Instagram-waardig met ook de leukste coffee art wat jouw cappuccino nóg lekkerder maakt.

Balthazar in Covent Garden

Een klein beetje New York maar dan in Londen. Van het interieur tot en met alles op de menu kaart waan je je in de Amerikaanse stad.

Ready, set, brunch ?????

A post shared by Balthazar London (@balthazarldn) on