Afrika staat hoog aan onze bucketlist. Het continent kent een rijke cultuur en een prachtige natuur. En hoe kun je dat nou beter in je opnemen dan vanuit een comfortabele treinstoel? Je hoeft niet op de weg te letten, noch op het verkeer.

afrika-droomreis-trein

De meest luxe treinreis ter wereld

Dat komt aardig in de buurt van een droom, toch? Frontiers International Travel biedt de meest luxe treinsreis ter wereld aan. In twee weken zie jij de mooiste natuurgebieden en kun je de wilde dieren bijna aanraken, zonder zelf maar iets te hoeven doen. Je wordt vervoerd per Pride of Africa-trein waarin je gewoon in een comfortabel bed kan slapen, je op twee verschillende plekken kan eten en je vanuit de hele grote ramen naar buiten kan kijken.
afrika-droomreis-trein-femfem

Kaapstad- Dar es Salaam

In 15 dagen reis je van het Zuid-Afrikaanse Kaapstad naar het Tanzaniaanse Dar es Salaam. Onderweg stop je in allerlei kleine en grote mooie plaatsen. In de tussentijd verblijf je in de meest luxueuze hotels en is er voldoende tijd om de plekken op eigen gelegenheid te ontdekken. Ook bezoek je de mooiste toeristische trekpleisters zoals Chisimba Falls, de Great Rift Valley en het Selous Game Reserve. Klinkt allemaal als een magische reis, toch? Vonden wij ook. Helaas blijft het voor vele van ons ook een droom, zo’n reisje kost je namelijk al gauw 16.500 dollar. Maar hey, dan heb je ook wat. Wij beginnen alvast met sparen.

droomreis-afrika-trein

Dol op treinreizen? Check dan ook deze betaalbare reis.