We zijn TikTok al meerdere keren dankbaar geweest als het gaat om make-upproducten. Regelmatig zien we de meest geweldige producten voorbij komen, die we vervolgens trouw aanschaffen. Vaak zijn ze ook nog eens extra leuk geprijsd, waardoor het ook helemaal geen straf is om deze producten te ontdekken en te kopen. Ook nu gaat er weer een nieuw product viral op het platform. Deze budgetproof lipgloss is wederom een echte must have.

Een goed lipgloss vinden is moeilijk

Een goede lipgloss is sowieso onmisbaar in je make-up stash, maar het is vaak een moeilijke zoektocht naar eentje die prettig aanvoelt op je lippen. Je wil dat de kleur goed is, maar ook dat het prettig aanbrengt en niet te veel plakt. Kortom: de perfecte lipgloss is moeilijker te vinden dan je denkt. Gelukkig hebben TikTokkers de perfecte (en budgetproof) lipgloss gevonden.

Budgetproof lipgloss

De budgetproof lipgloss die momenteel viral gaat is de Maybelline’s lifter gloss. Heel wat TikTokkers hebben deze lipgloss inmiddels aangeschaft en uitgetest. Uiteindelijk waren ze allemaal even enthousiast, waardoor ze ook de andere kleurtjes niet konden laten liggen.

@sarah_novio Love these newer @maybelline Lifter Gloss shades 😍 #maybelline #ShowUsYourDrawers #MaiselChallenge ♬ Forever – Labrinth

Meerdere TikTokkers geven aan dat deze lipgloss totaal niet plakkerig is. Iets dat wat ons betreft een groot pluspunt is! Daarnaast is deze lipgloss dus ook nog eens te koop voor een heel mooi prijsje. Dat betekent dat je dus geen goud geld hoeft neer te leggen voor een fijn make-upproduct. Je scoort hem al bij verschillende drogisterijen voor ongeveer €11,- en als je geluk hebt, pak je ook nog eens een leuke actie mee. Glossen maar!

Lees ook: De make-uptrend van deze zomer: de golden hour look