Zodra de zon ondergaat, weten we niet hoe snel we er gebruik van moeten maken. Tijdens golden hour maken we nou eenmaal de mooiste foto’s, omdat het licht van de zon ervoor zorgt dat je altijd goed op de foto staat. Het zou dan ook ideaal zijn als je die perfecte gloed altijd kunt creëren. De nieuwste make-uptrend van deze zomer zorgt ervoor dat je dit effect goed kunt nabootsen. De golden hour look is niet meer weg te denken deze zomer.

golden hour look
Bron: Pinterest

Golden hour

We weten als geen ander dat golden hour hét moment is om de camera tevoorschijn te toveren. Het licht is nou eenmaal ideaal voor de perfecte foto’s. Het is dan ook geen verrassing dat veel vrouwen deze look het liefst ieder moment van de dag hebben. De golden hour look zorgt ervoor dat je de hele dag rondloopt met een prachtige warme gloed op je gezicht.

De golden hour look

De bedoeling van deze look is natuurlijk dat het eruit ziet alsof je de hele dag de laatste zonnestralen op je gezicht hebt. Dat wil zeggen: een warme teint en vooral niet te mat. Sterker nog, het mag juist lekker glanzen. Dat betekent dat je lekker los mag gaan met glimmende producten en dat je de glitters ook best uit de kast mag trekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Harel Beauty (@harel_margalit)

Wil jij de echte golden hour look? Dan zal je verschillende producten moeten gebruiken. De warme gloed creëer je namelijk met verschillende texturen en pigmenten. Ga aan de slag met liquid producten, zodat je een glowy resultaat krijgt. Tover een shimmer op je ogen en smeer op je lippen een lichte gloss. Jij gaat shinen!

Lees ook: De nieuwste zomer make-up trend: sunburn blush