Je vaste vriendinnengroep bestaat uit 6 personen en ieder jaar moet je weer iets nieuws bedenken om elkaar cadeau te doen, wat ieder jaar ook weer lastiger wordt, omdat het aantal opties vermindert. Daarom helpen we je een handje om inspiratie op te doen met dingen die je (hopelijk) nog niet hebt gegeven.

cadeau-vriendin-ideeën-femfem

1. Een vliegticket naar een Europese stad

Wanneer je vriendinnengroep uit een aantal personen bestaat, kun je gemakkelijk een vliegticket cadeau doen naar een stad in Europa. Ryanair heeft bijvoorbeeld regelmatig acties waarbij je al een vliegticket hebt voor nog geen 13 euro! En als je zo’n koopje tegenkomt, kun je er misschien zelfs een hotelletje bij cadeau doen. Wanneer het ticket iets duurder is, kun je bijvoorbeeld afspreken om de hotelkosten te delen met degene die jarig is, dat zal ze vast niet erg vinden, want een citytrip cadeau krijgen is toch wat iedereen wil!

2. Een compleet verzorgd dagje uit

Ga een dagje met je vriendinnen naar een leuke stad in Nederland en zorg dat de hele dag is verzorgt. Je kunt dit zo duur maken als je zelf wilt en dit hangt er natuurlijk ook van af met hoeveel personen je bent. Wanneer je echt met een vriendinnengroepje bent, kun je bijvoorbeeld naar Amsterdam gaan en beginnen met een lekkere lunch in het park (of met minder weer in een leuk tentje). Vervolgens ga je met zijn allen een tochtje over de grachten varen of naar Artis, een keer wat anders dan gewoon shoppen. Daarna kun je nog wat rondslenteren in de stad om vervolgens bij een gezellig tentje te stoppen om wat te eten. Wanneer je de kosten van de jarige deelt onder je vriendinnen, is het niet eens zo duur en hebben jullie zelf ook nog een leuke dag!

3. Een compleet verzorgd dagje thuis

Wanneer je in je eentje een cadeau geeft, is een verzorgd dagje uit misschien al snel wat aan de dure kant. Ga daarom voor een compleet verzorgd dagje thuis! Nodig haar bij jou thuis uit, maak lekkere hapjes klaar, koop maskertjes en een wijntje, rooster marshmallows op het balkon boven een vuurtje, zet een film klaar en maak er een heerlijk vrouwendagje van. Jij hebt alles van top tot teen geregeld, dus het enige dat zij hoeft te doen is te genieten van deze chille dag.

4. Een wijnaccessoire

Iedere vrouw houdt van wijn. Er zijn zoveel verschillende wijnaccessoires, de een nog leuker dan de ander. Mooie, grote, rode wijnglazen, een flessenhouder of een stijlvolle decanteerkaraf, hier maak je je vriendin gegarandeerd blij mee.

5. Een gepersonaliseerd cadeau

Je kunt wel aankomen met iets voor in haar huisje, maar wanneer je er niet zéker van bent dat ze het echt heel tof gaat vinden, kun je het beter achterwege laten. Het is zonde wanneer ze het ergens in de hoek van de zolder legt. Een gepersonaliseerd, subtiel cadeau is iets met een bijzondere waarde. Denk hierbij aan een cadeau met haar naam. Ze heeft het van jou gekregen en daar zal ze altijd aan terugdenken wanneer ze het ziet. Houdt het echter wel subtiel, een gouden kettinkje met haar naam kun je misschien beter niet doen. Ga bijvoorbeeld voor een subtiel kettinkje met een teken van haar sterrenbeeld.

6. Uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging is heel belangrijk voor een vrouw. Een lekker geurtje of fijne gezicht- of haarproducten kunnen we altijd wel gebruiken en daar maak je elke vrouw blij mee. De juiste verzorgingsproducten zijn een must en jij kent je vriendin waarschijnlijk het best.

Nog meer inspiratie nodig? Kijk eens naar de mooiste, subtiele sieraden die een toevoeging zijn aan je outfit.