De feestdagen komen om een hoekje kijken dus dat betekent cadeautjes! Het is mega leuk om dingen te geven aan de mensen van wie je houdt, maar het vinden van een cadeau is toch iedere keer een uitdaging. Wij gingen dit keer op zoek naar de leukste cadeautjes voor een (schoon)moeder die alles al heeft.

cadeautjes voor een (schoon)moeder
Pinterest

Cadeautjes voor een (schoon)moeder die alles al heeft

De één komt aanzetten met een verlanglijstje vol terwijl de ander geen flauw benul heeft wat hij nu weer moet vragen. Moeders hebben, in ons optiek, vaak geen flauw idee. Maar wat geef je iemand die écht alles al heeft? Hetzelfde geldt voor schoonmoeders. Je kent ze vaak toch minder goed dan je eigen moeder, maar je wil wel met iets goeds aan komen zetten. Iets met indruk maken 😉 De volgende cadeautjes voor een (schoon)moeder die alles al heeft, kunnen de oplossing bieden waar jij naar op zoek bent.

#1 Een grote borrelplank

Is jou (schoon)moeder regelmatig in de keuken te vinden en houdt ze wel van kokkerellen? Dan scoor je met een mooie grote houten borrelplank misschien wel flink wat punten. Zo kan ze weer helemaal losgaan en heb jij er de volgende keer ook nog een een beetje profijt van. Tip: geef haar er een speciaal borrelhapjes bakboek bij als je wat meer te besteden hebt.

cadeautjes voor een (schoon)moeder
Pinterest

#2 Persoonlijk fotoboek

Dit is er eentje die voor je schoonmoeder niet op gaat. Voor je eigen mama is dit wel een heel leuk, maar vooral persoonlijk cadeau om te geven. Duik de archieven in en ga op zoek naar allerlei foto’s van jullie samen sinds je geboorte en vul er een fotoboek mee. Dit gaat ze geweldig vinden!

#3 Geurkaars

Kaarsen kun je nou eenmaal nooit genoeg hebben en komen eigenlijk altijd wel van pas. Ook zijn ze prima te bewaren dus hiermee kun je nooit de plank misslaan. Kies een geurkaars die onwijs lang brandt en een goede geur heeft.

#4 Een educatief boek

Tenzij je (schoon)moeder echt niet van lezen houdt, kun je iemand hier ook wel heel blij mee maken. Je kunt nooit genoeg leren en het voordeel aan dit soort boeken is dat er onwijs veel verschillende zijn. Wil jouw (schoon)moeder altijd al Italiaans leren? Geef haar dan een boek om dit onder de knie te krijgen. Zo zijn er nog veel meer boeken in allerlei onderwerpen waar je voor kunt kiezen.

#5 Droogbloemen

Droogbloemen zijn op dit moment heel populair en wij begrijpen wel waarom. Je schaft het aan en daarna heb je er lang plezier van zonder dat je er nog naar om hoeft te kijken. Super handig, toch? Koop een mooie bos droogbloemen en eventueel een mooie vaas erbij.

Lees ook: 6x originele cadeau ideeën voor je beste vriendin