Cadeaus geven is het leukste wat er is. Toch is het iedere keer weer een uitdaging om een leuk cadeau te vinden, ook voor je beste vriendin. Ze heeft waarschijnlijk al heel veel dus wat geef je haar er nog bij? Je wil geen doorsnee cadeautjes, maar vind maar eens originele. Wij gingen speciaal voor jou op zoek naar originele cadeau ideeën voor je beste vriendin.

originele cadeau ideeën voor je beste vriendin

Originele cadeau ideeën voor je beste vriendin

Het blijft lastig om goede ideeën te verzinnen voor een cadeau. Die feestdagen zitten er weer aan te komen. Tel daar bij op dat ze ook ieder jaar jarig is. Je moet weer aan de bak om wat te verzinnen. Maar waar ga je voor? Een fysiek cadeau of een uitje samen? Beide heeft zo z’n charmes. Wij hebben voor jou zes originele cadeau ideeën voor je beste vriendin op een rijtje gezet.

#1 Kookboek

Is jouw bestie een echte keukenprinses? Dan is dit waarschijnlijk hét cadeau waar je haar helemaal gelukkig mee gaat maken. Ze brengt waarschijnlijk veel tijd door in de keuken en houdt wel een beetje van experimenteren. Laat een kookboek haar daar nou net een handje bij helpen. Is ze meer van het bakken? Er bestaan natuurlijk ook bakboeken. Of een mix van koken en bakken!

#2 Vriendenboek voor volwassenen

We horen je meteen denken: een vriendenboek? Ja, dat snappen we. Maar eigenlijk is dit leuker dan je in eerste instantie denkt. In je leven ontmoet je veel nieuwe mensen. Denk aan via je studie, je sport, stages of gewoon wanneer je een avondje uit. Van sommige mensen moet je een tijdje later afscheid nemen. Hoe leuk is het dan dat je deze mensen in je vriendenboekje voor volwassenen kunt laten schrijven. Zo denk je een keer in de zoveel tijd nog eens terug aan de mensen die je hebt ontmoet. En jij als beste vriendin mag er uiteraard als eerste in schrijven 😉

#3 Bucketlist voor vriendinnen

Dit is een fysiek cadeau, maar gaat jullie vele herinneringen opleveren. Deze bucketlist speciaal gemaakt voor vrienden staat vol met dingen die je ooit in je leven samen gedaan moet hebben. Van badmintonnen in een winkelcentrum tot een hele fles champagne leeg spuiten. Je kunt het je zo gek niet bedenken! Het gaat jullie gegarandeerd geweldige herinneringen én de slappe lach opleveren.

#4 Escape room

Misschien niet het eerste waar je aan zou denken om samen te doen, maar het kan natuurlijk wel. Boek een leuke escape room en probeer er samen uit te komen binnen de tijd. Samenwerking is nodig dus laat jullie beide van je beste kant zien. Gegarandeerd lachmomenten en mooie herinneringen.

#5 Een workshop

Je bent nooit te oud om te leren! Waarschijnlijk hebben jullie gezamenlijke interesses. Bedenk je even wat deze precies zijn en ga op onderzoek uit. Wie weet vind je een workshop die jullie beide geweldig gaan vinden. Aziatisch koken, bonbons maken of potten bakken. Zomaar een kleine greep van de vele opties die er zijn!

#6 Boek een leuk eetmoment

High wine, high chocolate of high friet. Je kunt het je tegenwoordig zo gek niet bedenken of het bestaat. Zoek een originele op waarvan je zeker weet dat jullie hier beide mega van gaan genieten. Neem haar mee als verrassing en neem lekker de tijd om bij te kletsen over van alles en nog wat.

Lees ook: Zo kies je altijd een goed cadeau voor een ander