Het blijft lastig om leuke cadeautjes voor een man te vinden. Je wil niet iedere keer met de standaard dingen zoals parfum of kleding aankomen, maar een alternatief vinden is en blijft een lastig verhaal.

Cadeautjes voor een man

Een ‘doe-cadeau’ zoals een nachtje weg is op zijn tijd best leuk om te geven, maar soms wil je gewoon liever aankomen met iets tastbaars. Iedere man heeft andere wensen, maar wij denken dat je met de volgende cadeautjes negen van de tien keer scoort bij jouw lover.

Vuurschaal

Dit is natuurlijk lang niet voor iedereen een optie, maar als jij een fijne (grote) tuin hebt waar jullie vaak samen zitten is dit een perfect cadeau. Mannen en vuur gaan namelijk sowieso wel door een deur, denken wij. Dit cadeau is dan ook gewoon een beetje voor jezelf. Hij kan op de warme zwoele zomeravondjes een fikkie stoken in deze vuurschaal en jij kan daar lekker met je marshmallows op een stokje bij zitten. Win-win!

Biertap

Als je hebt over een goede match hebt… mannen en bier! Hier maak je waarschijnlijk iedere man wel blij mee. Met deze Heineken biertap tapt jouw bf voortaan zijn eigen biertje wanneer hij daar zin in heeft. Met dit cadeau scoor jij gegarandeerd punten.

Do it yourself bierbrouwen

We blijven nog even bij het favoriete drankje van de man. Het is natuurlijk ontzettend leuk om je eigen bier te kunnen tappen wanneer je daar zin in hebt, maar het is nog veel leuker om je eigen bier te brouwen. Dat kost nogal wat tijd, maar dan heb je ook wat. Dit do it yourself bierbrouwpakket geeft jou precies de handvaten die je nodig hebt om dit zelf te doen.

Massage gun

Voor de echte sportende mannen is deze massage tool een echte uitkomst. Deze massage gun, zoals het heet, ziet er ook echt uit als een soort pistool. Het heeft een trillend uiteinde die je dus tegen je been of op je rug kunt aan duwen. Als we de vele influencers mogen geloven wil je niet meer zonder dit ding. Ook voor de niet-sportende mannen is dit een aanrader trouwens! Massages kunnen nooit kwaad.

Spelletjes

Als jou lover een echte spelletjes fanaat is, is het altijd leuk om een spelletje te geven. Dit kan hij dan met vrienden doen, maar ook met jou onder het genot van een wijntje of biertje met borrelhapjes. Leuke spelletjes zijn bijvoorbeeld Qwizxx, 30 seconds of kolonisten van Catan, maar er zijn natuurlijk zijn er veel meer leuke spellen. Doe even onderzoek en voor je het weet heb je heel wat potentiële cadeautjes voor een man.

Instawall

Wil je liever een wat persoonlijker cadeau? Dan zijn de opties van Instawall zeker goede om te overwegen. Via daar kun je veel foto cadeaus zelf ontwerpen en maken. Je kunt dus bijvoorbeeld je eigen foto’s van elkaar of van de familie en vrienden samenvoegen op een poster of in een fotolijst.

Lees ook: 10 onverwachtse romantische dingen die je voor hem kunt doen