De meeste bekende interieur en meubelen winkel van de wereld heeft weer een briljante actie neergezet. Want wat nou als je met de meubels die je verkoopt iconische woonkamers uit bekende series kunt neerzetten? In de Verenigde Arabische Emiraten heeft IKEA showroom-woonkamers getransformeerd met hun IKEA Real Life Series en de uitkomsten zijn vrijwel identiek! friends IKEA FEM FEM

Iconische woonkamers

Ben je ook zo dol op het interieur van bijvoorbeeld Monica en Rachel uit Friends? Nou, je zou zomaar je eigen woonkamer kunnen omtoveren zodat het lijkt alsof jouw huis de set is van de populaire serie. En niet alleen Friends, ook Stranger Things en The Simpsons hebben ze nagemaakt. We moeten er wel even bij zeggen dat dit geen officiële samenwerking is, vandaar de namen ‘Room for families’, ‘Room for mates’ en ‘Room for everyone’. Maar wat IKEA met deze campagne wil meebrengen is dat je op zo’n manier je eigen woning kan omtoveren tot een filmset.

Zoals je kunt zien lijken de onderstaande foto’s verrassend veel op het originele. Zo hebben ze zelfs op de details gelet en hebben ze in de woonkamer van The Simpsons het bekende bootschilderij scheef gehangen. Kortom, chapeau IKEA.

stranger things FEM FEM IKEA Real Life Series Friends FEM FEM IKEA Real Life Series The Simpsons FEM FEM

Wist je overigens dat IKEA ook de ideale plek is voor inspiratie voor babynamen?