Terwijl de rest van Nederland bezig is het met gooien van sneeuwballen gaat het er bij de familie Blind iets anders aan toe. De vrouw van Ajax-voetballer Daley Blind, Candy Rae Fleur, is onlangs bevallen van een dochtertje en deelde de kleine spruit met een toepasselijke foto op haar Instagram.

candy.rae_.fleur_FEM FEM

Say cheese

Zoontje Lowen Dace (1) is grote broer van een lief, klein zusje geworden. Voetballer Daley Blind en zijn vrouw, met wie hij in 2019 trouwde toen zij stiekem al zwanger was, verwelkomde afgelopen week hun tweede kindje en eerste dochter. Dat onthult Candy op Instagram, waar ze een bijzondere allereerste gezinsfoto deelt.

En haar naam is..

De naam van het kleine meisje is nog niet bekend gemaakt, wel staat er in de post van Candy Rae de hashtag #LL. Zou dit betekenen dan het meisje een dubbele naam heeft met de letter L? We zullen het nog even moeten afwachten.

Ontmoeting

Candy Rae is danseres van beroep en kent Daley van het uitgaansleven. In het begin was er nog geen klik, maar gelukkig kwam het koppel toch bij elkaar. Ze zijn dus nu trotse ouders van twee kleine dreumesen. Wat een mooi gezinnetje…

Lees hier: Gigi Hadid vertelt over haar bevalling: “Zayn ving haar op”.