In een nieuw interview met Vogue vertelt Gigi Hadid alle details over haar bevalling van dochter Khai, afgelopen september. Aan haar zijde waren haar moeder, haar zus Bella en natuurlijk haar partner Zayn Malik. Vooral die laatste bleek een bijzondere taak te krijgen…


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Zayn ving de baby op!

De bevalling vond thuis plaats omdat er in het ziekenhuis maar één persoon bij mocht zijn. Omdat Gigi graag haar moeder en haar zus bij de bevalling wilde, koos ze ervoor om thuis zonder verdoving te bevallen. De bevalling heeft maar liefst 14 uur heeft geduurd! Het stel had een opblaasbad in hun slaapkamer geplaatst om de bevalling draaglijker te maken. ”Ik wist dat het de heftigste pijn van mijn leven zou worden, maar je moet je eraan overgeven en denken ‘dit is wat het is’.” Gigi vertelt dat toen de baby er eenmaal was, ze het moeilijk kon bevatten. Toen ze opkeek, zag ze Zayn met hun pasgeboren dochtertje in zijn armen. ”It was so cute.”

Khai

De kersverse ouders hebben hun pasgeboren dochter Khai genoemd, wat Arabisch is voor ”the chosen one”. Ze hebben ervoor gekozen om de baby samen, zonder kraamhulp te verzorgen. Zus Bella onthuld dat Gigi haar pasgeboren dochter nog even verborgen houdt voor de sociale media. ”Totdat haar kind er zelf voor kiest om in de spotlight te staan, zal ze haar niet in die positie zetten,” vertelt Bella. Wel deelt Gigi af en toe een kleine sneakpeak van de kleine.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Ook nieuwsgierig naar Gigi’s zwangerschapsverhaal? Klik dan hier!