Wij zijn al blij als we een ring of een nieuw paar sneakers voor onze verjaardag krijgen, maar “Up” rapper Cardi B heeft een groter verlanglijstje. Afgelopen maandag, 11 oktober, was de Amerikaanse rapper jarig en ze werd verrast door haar man Offset met een wel heel duur verjaardagscadeau. Hij vertelt dat hij een villa voor haar verjaardag heeft gekocht!

Cardi B en Offset’s relatie tijdlijn

Cardi B en Offset waren voor het eerst sameng gespot bij de Super Bowl in 2017. Dit bleek later hun eerste officiële date te zijn! Later in hetzelfde jaar maakten ze hun relatie publiekelijk bekend én vroeg Offset Cardi ten huwelijk (nadat Cardi tijdens de MTV Video Music Awards had gehint dat ze hier klaar voor was). De relatie tussen de twee is niet makkelijk geweest. In de tussentijd heeft Cardi aangekondigd dat ze “single” was op Instagram en is Offset beschuldigd van vreemdgaan nadat er filmpjes waren gelekt van hem met een onbekende vrouw.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Cardi B (@iamcardib)

Maar de liefde overwon, want in 2018 kondigde Cardi tijdens een optreden bij Saturday Night Live haar zwangerschap aan. In Juni 2018, kondigde het koppel aan dat ze al voor 9 maanden getrouwd waren. De twee trouwden in hun slaapkamer in Atlanta met Cardi’s nicht als getuige.

Daarna is er veel gebeurd: de twee zijn meerdere keren uit elkaar geweest, maar vonden altijd hun weg weer terug! Nu zijn ze samen en hebben ze een zoontje en een dochtertje samen. Ahw!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Cardi B (@iamcardib)

Cardi B krijgt een villa voor haar verjaardag

Uiteindelijk zit alles goed tussen de twee. En dat liet Offset maar al te goed blijken. Nadat ze Cardi’s 29e verjaardag met een enorm feest in LA gevierd hadden, gaf hij haar een nieuw huis. En wat voor een huis!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Cardi B (@iamcardib)

Offset liet het huis voor het eerst zien via een video presentatie middenin de festiviteiten op maandagavond. Het huis is gevestigd in de Domonikaanse Republiek en is bedoeld om hun laatste jaar samen (inclusief de geboorte van hun zoontje) te herdenken.

Cardi is onwijs blij en vertelt op Instagram hoe belangrijk dit gebaar voor haar is. De rapper wilde altijd al investeren in huizen in de DR (om later te verhuren) maar ze dacht dat haar man het geld liever in andere investeringen stopte. Het bleek dat hij tóch naar haar luisterde en dat hij zelfs samen met haar vader aan dit plan heeft gewerkt. True love!

Lees ook: Een kijkje in Rihanna haar ongelofelijk fraaie villa