We hebben weer nieuws over Rihanna, en helaas gaat dit niet over haar nieuwe album. Sorry not sorry! Het gaat over het nieuwe optrekje waar de zangeres nu vertoeft. And we’re here for it!

Robyn Rihanna Fenty

Rihanna, of eigenlijk Robyn Rihanna Fenty, is geboren op 20 februari 1988 in Saint Michael, Barbados. Ze is al jarenlang ontzettend populair, maar in 2005 brak ze daadwerkelijk door met haar debuutsingel: Pon de Replay. In 2007 zette ze haar naam op de kaart als popartiest met haar album Good Girl Gone Bad. De rest is geschiedenis…

Beverly Hills Mansion

Rihanna is niet alleen succesvol als zangeres, ze heeft ook haar eigen cosmeticalijn: Savage X Fenty By Rihanna. En wij denken dat ze hier een aardig zakcentje mee verdient. Ze heeft namelijk een prachtig huis, ahum, villa, gekocht waar wij alleen maar van kunnen dromen. Het huis is gebouwd in 1938, en beschikt over vijf slaapkamers en zeven badkamers. Ze kan hier dus een behoorlijke sleepover geven!

Ook de keuken is een echte eyecatcher. Er zijn maar liefst drie wastafels inclusief gouden kranen! De bladen zijn van marmer en dan hebben we het nog niet eens gehad over de koelkasten. Alles aan dit huis noemt ons arm. *crying in poor*

Rihanna-beverly-hills-villa

Rihanna is en blijft een superster en daarom heeft ze natuurlijk een TV kamer met grote boekenkasten en een full-service bar. De bar is op zijn minst gevuld met 30 (!) flessen met haar favoriete likeur. Cheers!

rihanna-beverly-hills-villa

Het royale optrekje van een grote superster is niet compleet zonder een grandioos zwembad. Bij het zwembad van Rihanna zit een trap, parasols en heerlijke ligstoelen. De ultieme vakantie bestemming, als je het ons vraagt!

Rihanna-beverly-hills-villa

Jaloers? Dit zijn de best betaalde beroepen voor vrouwen! Zo heb je binnen no time je villa bij elkaar gespaard.

Lees ook: Zo werd Rihanna multimiljardair en dat zonder te hoeven zingen