ontwerp zonder titel 79 35

Droombaan: bij dit bedrijf krijg je €2300 euro betaald om kerstfilms kijken

Career15 nov 2023, 10:35 doorIsabelle Bijman
Ben jij (net als wij) mega fan van kerstfilms en zou je het liefst het hele jaar door naar deze geweldige films kijken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het Amerikaanse bedrijf CableTV.com is namelijk op zoek naar iemand die maar liefst 25 dagen lang, 25 kerstfilms wil bekijken. Enne, het beste van alles? Je krijgt er nog voor betaald ook! Klinkt als een droombaan toch?
ontwerp zonder titel 79 35
Bron: Pinterest

Betaald kerstfilms kijken

Voor de functie – Chief of Cheer – krijg je de taak om de films te categoriseren en enkele vragen te beantwoorden over de streamingdiensten waarop je deze films bekijkt. Denk hierbij aan vragen over gebruiksvriendelijkheid en andere relevante aspecten. Als beloning ontvang je een bedrag van maar liefst $2.500, wat neerkomt op zo'n €2.300! Daarnaast krijg je ook nog eens een jaarabonnement op verschillende populaire streamingdiensten, zoals Netflix, Hulu, Disney+ en Amazon Prime. Enne, eerlijk is eerlijk: hoe leuk klinkt de functie 'Chief of Cheer'?!
Je mag zelf kiezen welke 25 kerstfilms je wilt kijken tijdens deze periode. Maar geen zorgen als je even geen inspiratie hebt, want het bedrijf geeft alvast een lijstje ter inspiratie met films zoalsA Christmas Prince,ElfenThe Muppet Christmas Carol. Klinkt dus zeker niet als een straf!

Een kleine kanttekening

Helaas zit er wel een kleine kanttekening aan deze heerlijke vacature. Om deel te kunnen nemen, dien je in de Verenigde Staten te wonen en ouder dan 18 jaar te zijn. "Verder is het enige vereiste dat je een grote liefde voor kerstfilms hebt en over voldoende wilskracht beschikt om een marathon van 25 films in 25 dagen te doorstaan", aldus het bedrijf.
Maar laat dit je niet ontmoedigen! Als jij gek bent op kerstfilms , dan kan je deze natuurlijk alsnog lekker kijken in 25 dagen. Je krijgt er dan misschien niet betaald voor, maar zie het als een leuke uitdaging! Dus pak snel je favoriete kersttrui erbij, zet een kop warme chocolademelk klaar en bereid je voor op de ultieme kerstfilm-marathon!
Enne, mocht je toevallig wel een verhuizing naar Amerika op de planning hebben staan? Wie weet ben jij dan straks de gelukkige Chief of Cheer die betaald krijgt om naar al die heerlijke kerstfilms te kijken. Dus waar wacht je nog op? Begin met het samenstellen van jouw lijstje met favoriete films en stuur jouw sollicitatie in!