inspirerende girlbosses 3

7x inspirerende girlbosses die je wil volgen op Instagram

Career14 apr , 13:00 doorRomy Nouwen
Je Instagram kun je gebruiken als dé inspiratiebron die nodig is om dat laatste zetje in je rug te geven, als het gaat om je dromen op carrièregebied. Deze 7 inspirerende girlbosses wil je volgen op Instagram. Want met een beetje afkijken en inspiratie, ga jij er zeker ook komen.
inspirerende girlbosses 3
Bron: Instagram @jessiejazzvuijk @eliseboers @monicageuze

Inspirerende girlbosses

Er zijn onwijs veel mega inspirerende vrouwen op Instagram die hun eigen business hebben, en daar alle ins en outs over delen. Super inspirerend voor anderen vrouwen die dromen van een eigen onderneming, of het laten groeien van iets kleins tot iets heel succesvols. Wij besloten onze favorieten on the gram op een rijtje te zetten, zodat jij voortaan wat meer inspo op je timeline kunt vinden.

1. Jessie Jazz Vuijk

Wij leven voor de heerlijke story's en posts van Jessie Jazz Vuijk. Al jaren timmert zij aan de weg om haar droom te verwezenlijken. Inmiddels woont ze op het idyllische Ibiza met haar grote liefde Kaj Gorgels en haar pasgeboren zoontje . Daar runt zij haar eigen onderneming SheFlore , dé community die vrouwen helpt te transformeren, ontwikkelen en groeien. Naast Jessie zelf, kan je dus ook SheFlore volgen voor extra inspiratie. Leuk om hierbij aan te haken, maar ook om te zien hoe Jessie deze community heeft opgebouwd vanaf het begin.

2. Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen heeft misschien wel één van de grootste modeketens van Nederland onder haar hoede. Ze startte jaren geleden met haar eigen onderneming, en is inmiddels gegroeid tot een mega bedrijf met prachtige eigen ontworpen kleding. Online deelt zij haar hele leven in wekelijkse vlogs, maar ook op Instagram deelt ze regelmatig nieuwtjes over Josh V, haar bedrijf.

3. Elise Boers

Ongeveer anderhalf jaar geleden besloot Elise Boers haar grote droom achterna te gaan. Inmiddels - krap een jaar later - heeft ze een succesvol eigen bedrijf, DIEP'R. Ze bracht al meerdere spellen en journals uit die je kunnen helpen om jezelf te ontwikkelen én te werken aan de relatie met jezelf en je dierbaren. En met succes. De items vliegen als warme broodjes over de toonbank en de positieve reacties vliegen haar om de oren. Mega inspirerend om te zien hoe ze haar droom zó snel kon verwezenlijken.

4. Danique Bossers

Wie wel houdt van shoppen, is waarschijnlijk bekend met de grote modebedrijf Most Wanted. Danique Bossers besloot met het bedrijf te beginnen op jonge leeftijd. Ze had weinig ervaring, maar ging er toch voor. Inmiddels is het trendy bedrijf uitgegroeid tot een mega succesvolle online store met betaalbare én stijlvolle kleding. Danique ontwerpt zelf, en gaat op zoek naar de pareltjes. Op TikTok en Instagram geeft ze regelmatig een kijkje achter de schermen.

5. Delia – dé skinmaster

Delia – dé skinmaster van Nederlandse bodem – startte een aantal jaar geleden haar eigen skin clinic, waarbij ze mensen met veel liefde ondersteunt in hun proces om hun huid te verzorgen en verbeteren. Ze groeide van een klein bedrijf, naar een groot bedrijf met meerdere skinmasters in dienst. Ook ontwikkelt ze tegenwoordig zelf producten voor je huid. Op Instagram laat ze ons dagelijks zien hoe ze het runnen van dit goedlopende bedrijf combineert met haar gezinsleven.

6. Monica Geuze

Monica Geuze mag natuurlijk absoluut niet ontbreken in dit rijtje. Met haar 29 lentes jong heeft ze al behoorlijk wat bereikt. Zo ging ze al op vroege leeftijd een samenwerking aan met Danique Bossers, één van haar beste vriendinnen. Het sieradenmerk dat daar uit kwam rollen, was een tijd lang mega populair. Inmiddels heeft ze ook haar eigen merk gelanceerd. Sophia Mae verkoopt luxe home en body producten die iedere vrouw in huis wil hebben.

7. Maria Tailor

Maria Tailor maakte diepe indruk op de kijkers van Special Forces VIPS door te laten zien dat ze zeker wel tegen een stootje kan. Dat zien we niet alleen terug op televisie, want ook in de zakenwereld kan ze keihard zijn. Ze runt inmiddels al een tijdje haar eigen modelijn met kwalitatief goede items met uniek design. Haar merk is op dit moment één van de snelst groeiende Nederlandse modemerken. Dit heeft ze helemaal zelf bereikt! Heel inspirerend om te volgen, dus.