ontwerp zonder titel 83

Work mode: de leukste plekken om buiten de deur te werken in Amsterdam

Career21 nov 2023, 16:25 doorIsabelle Bijman
We kennen het allemaal wel, de verveling die toeslaat bij een hele dag thuis werken of studeren. Soms heb je gewoon even behoefte aan wat meer reuring om je heen, maar wel een plek waar je je ook kan concentreren. Je bent dus op zoek naar een inspirerende omgeving om buiten de deur te werken in Amsterdam. Enne, laten er tal van goede en leuke plekken zijn waar je terechtkunt. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek of juist een levendige omgeving met veel mensen om je heen, Amsterdam heeft voor ieder wat wils. Dit zijn onze favorieten plekken op een rijtje!
ontwerp zonder titel 83
Bron: @celia.amsterdam

1. Café Celia

We kunnen niet anders, dan beginnen met Café Celia. Gelegen in het hart van Amsterdam , biedt Café Celia in het Kimpton De Witt Hotel een perfecte mix van comfort en productiviteit. Het café beschikt over voldoende zitplaatsen, stopcontacten en snelle wifi, waardoor het ideaal is voor een dagje werken buiten de deur. Bovendien kun je genieten van heerlijke koffie en andere verfrissende drankjes terwijl je aan het werk bent.
Het Kimpton De Witt hotel heeft een coworking daypass geïntroduceerd, waarmee hybride werkers zonder abonnement of maandelijkse kosten gebruik kunnen maken van de werkplek. Voor 29 euro krijg je toegang tot het Café Celia, inclusief onbeperkte koffie, lunch, vergaderzalen en videobelplekken. Enne, na je werkdag kun je ook nog is genieten van een drankje aan de hotelbar. Do we need to say more?

2. Vessel

Gelegen in het hippe Houthavensgebied, biedt Vessel een combinatie van werken en ontspannen in een unieke omgeving. Met uitzicht op het water en veel natuurlijk licht is dit de ideale plek voor creatieve professionals die op zoek zijn naar inspiratie. Daarnaast beschikt Vessel over vergaderruimtes en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten tijdens je werkdag.

3. Buro De Pijp

In de levendige wijk De Pijp vind je Buro De Pijp, een co-working space die perfect is voor een productief , goed gefocust dagje werken. Met een gezellige en informele sfeer biedt deze plek de ideale omgeving om geconcentreerd aan het werk te gaan. Daarnaast organiseert Buro De Pijp regelmatig netwerkevenementen, waardoor je de mogelijkheid hebt om nieuwe contacten te leggen. Win-win situatie dus!


4. Wild & The Moon (De Pijp)

Als je op zoek bent naar een gezonde en inspirerende omgeving, dan is Wild & The Moon in De Pijp een geweldige keuze. Naast het serveren van biologische en veganistische gerechten, biedt deze hotspot ook ruimte om rustig te werken. Hier kun je genieten van heerlijke smoothies terwijl je productief bezig bent.

5. Kanarieclub

Kanarieclub is gevestigd in een voormalige tramremise in West en biedt een unieke co-working ervaring. Met industriële interieurs en veel natuurlijk licht is dit een inspirerende plek om te werken. Daarnaast beschikt Kanarieclub over vergaderruimtes, een restaurant en zelfs een fitnessruimte, waardoor je alles onder één dak hebt. Hier kan je dus mega makkelijk de hele dag vertoeven!


6. Morgan & Mees

Gelegen in de bruisende wijk Oud-West, biedt Morgan & Mees niet alleen luxe hotelkamers, maar ook een stijlvolle co-working space. Met comfortabele werkplekken en snelle wifi is dit de perfecte plek om geconcentreerd aan het werk te gaan. Bovendien kun je genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes tijdens je werkdag.

7. CT Coffee and Coconuts

In het hart van De Pijp vind je CT Coffee and Coconuts, een populaire plek voor koffieliefhebbers en mensen die willen werken in een levendige omgeving. Het café is gevestigd in een voormalig theater en beschikt over meerdere verdiepingen met verschillende zithoeken. Hier kun je genieten van heerlijke koffie en gezonde maaltijden terwijl je productief bezig bent.

8. Pllek (Noord)

Voor wie op zoek is naar rust en ruimte buiten het centrum van Amsterdam, is Pllek in Noord een ideale keuze. Deze creatieve broedplaats biedt niet alleen co-working spaces met uitzicht op het IJ, maar ook vergaderruimtes en evenementenruimtes. Bovendien heeft Pllek een prachtig terras waar je kunt ontspannen tijdens je pauzes.
Dus of je nu op zoek bent naar een rustige plek of juist een bruisende omgeving, Amsterdam heeft vele leuke plekken waar je buiten de deur kunt werken. Van trendy co-working spaces tot gezellige cafés, er is voor ieder wat wils. Dus pak je laptop en ga op ontdekkingstocht door de stad om de perfecte plek te vinden die bij jouw behoeften past!