fem fem 54

Deze banen passen het allerbeste bij een Schorpioen

Career05 nov 2023, 21:20 doorAurora Ferrari
Gemerkt of niet, maar scorpio season is eindelijk aangebroken. In het teken van dit sterrenbeeld, zullen we daarom Schorpioen in het zonnetje zetten en een kijkje nemen in haar werkleven. Welke banen passen namelijk het allerbeste bij een scorpio én waarom?
fem fem 54
Bron: @kendalljenner

Schorpioen werkleven

Het meest geliefde, maar ook meest harde teken uit de dierenriem: Schorpioen. Jullie stralen allemaal kracht, macht en onafhankelijkheid uit. Jullie zijn loyaal, beschermend en vastberaden voor degenen van wie jullie houden en wat jullie leuk vinden. Daarom kunnen Schorpioenen ook intens genieten van succes. Jullie hebben de grootste ambities en zijn allesbehalve bang voor hard werken en doen dan ook wat nodig is om alles goed te laten verlopen.
Schorpioenen geloven in hun eigen ideeën, meningen en krachten en dit is een geweldige eigenschap, waardoor ze hele goede leiders zijn. Jullie moeten echter ook leren om wat zachter te zijn, compromissen te sluiten, luisteren en samen te werken – dit kan voor een Schorpioen namelijk een hele uitdaging zijn. Benieuwd naar welke specifieke banen bij een Schorpioen passen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

1. Speurwerk

Ben je een Schorpioen , dan is dit niet geheel onbekend: je voelt je aangetrokken tot donkere, gevaarlijke en schimmige gebieden van het leven. Detective- en spionagewerk zouden daarom heel goed bij je passen. Naast het feit dat je wel een vrij grimmige persoonlijkheid hebt, ben je supernieuwsgierig en moet je overal alles te weten komen.
Daarom zou ook een baan in de Journalistiek, echt iets voor een Schorpioen zijn. Onderzoek is het kattenkruid van een Schorpioen. Je hart gaat harder kloppen wanneer je nieuwe dingen mag ontdekken. Dus elke rol die hier veel van vereist, zoals wetenschapper, marktonderzoeker, schrijver, journalist, detective, psycholoog, academicus of historicus, zal het beste in een Schorpioen naar boven halen.

2. Bedrijfsleven

Het bedrijfsleven is zeker iets voor een Schorpioen. Jullie zijn namelijk nuchtere verzamelaars van de naakte feiten en waarheid en zijn niet bang om dingen te bekijken zoals ze zijn en van daaruit te werken. Jullie genieten van het spelen met situaties, zoals in een schaakspel.

3. Intimiteitstherapeut

Heb je het over avontuurtjes in de slaapkamer , dan zijn Schorpioenen de beste om hierover te praten. Van alle sterrenbeelden vindt Schorpioen intimiteit het allerleukst. Het is als een tweede taal voor jullie én dat blijkt. Praten over dit onderwerp zouden jullie ook dag en nacht kunnen én daarom zou een baan als intimiteitstherapeut écht wat voor jou zijn!