schermafbeelding 2022 09 27 om 154234

Cashen: dit bizarre bedrag vragen Suzan en Freek voor een optreden van 30 minuten

Career22 apr , 9:35 doorRomy Nouwen
Suzan en Freek timmeren keihard aan de weg. Het Nederlandse muzikale duo brak nog niet zo lang geleden door en zijn sinds dat moment alleen maar meer terrein aan het winnen in de artiestenwereld. Ze scoren hit na hit en spelen regelmatig hun concert voor uitverkochte zalen. Je kunt ze daarnaast natuurlijk ook inhuren voor een optreden, maar wat betaal je daar dan voor? Wij vertellen het je.

Het succes van Suzan en Freek

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink vormen samen het duo Suzan en Freek. De twee kennen elkaar van de middelbare school en zijn sinds dat moment onafscheidelijk. Buiten het feit dat ze helemaal hotel de botel zijn op elkaar, kunnen ze het ook op een andere manier goed met elkaar vinden. Ze delen namelijk dezelfde hobby: muziek. Gelukkig voor ons matchen hun stemmen compleet en klinkt alles wat ze samen zingen goed.
Suzan en Freek besloten al vroeg om iets met deze hobby te doen. Ze speelden covers en deelden deze op hun eigen platformen. Op deze manier wisten ze al clubtour uit verkopen voordat ze eigen muziek maakten. Toch liet die eigen muziek niet lang op zich wachten. Hun allereerste hit 'Als het avond is', werd al na drie weken verkozen tot TopSong op Radio 2. Dit bleek pas het begin van hun succes. Alle andere liederen die volgden, waren minstens zo succesvol. Onlangs stonden ze zelfs in een uitverkocht Ziggo Dome! Ook privé gaat het ze voor de wind. Freek vroeg onlangs Suzan ten huwelijk tijdens hun tripje in Berlijn en Suzan zei natuurlijk 'JA!'.

Dit vragen Suzan en Freek voor 30 minuten optreden

Succes gaat natuurlijk gepaard met hoge bedragen. Je kunt ze dus zeker inhuren, maar dan zal je wel diep in de buidel moeten tasten. Het is namelijk zeker niet goedkoop om het stel uit te nodigen voor een feestje. Een optreden van een halfuurtje kost namelijk al snel €13.500,-. Dit is zelfs exclusief btw én 7% Buma-kosten (muziekrechten). Nog even sparen dus!