screenshot 2021 02 17 at 103122

Dit is het vermogen van presentatrice en actrice Chantal Janzen

Career17 feb 2021, 14:41 doorKathy
Chantal Janzen, oftewel mevrouw alleskunner. Deze dame lijkt bij het ophalen van talenten bij god, vooraan in de rij te hebben gestaan. Acteren, zingen, presenteren én volgens mij kan ze ook nog een aardig potje dansen. Een knappe vent en twee ontzettend schattige kinderen, plus nog drie bonuskinderen. Dan eindigen we nog met haar prachtige uiterlijk, want hallo miss Janzen is nu 42 jaar en ziet er nog steeds uit om door een ringetje te halen. Goed, wij dus vet jaloers op Chantal.. She seems to have it all.

Aardig zakcentje

We weten dat Chantal Janzen redelijk tot best wel goed verdiend, maar hoe rijk is ze eigenlijk? In de wandelgangen van Hilvsersum wordt verteld dat Chantal een contract heeft van 1,2 miljoen euro per jaar. Buiten deze inkomsten verschijnt zij ook nog wel eens in een commercial, die haar zeker meerdere tonnen euro’s opleveren.
Ook kun je haar inhuren als spreker of presentatrice. Wat Chantal hiervoor rekent is eigenlijk niet bekend, maar afgaand op een gemiddelde, zal dit zeker rond de 10.000 euro liggen. Ook is ze eigenaar van een B.V. met de naam “James House B.V.”, genoemd naar haar zoontje. Doel: het verlenen van diensten voor activiteiten op het gebied van acteren, zingen, presenteren, producties, optreden als agentschap en allerhande aanverwante commerciële activiteiten.

Cijfers

Uit de cijfers, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, van 2019 blijkt dat het eigen vermogen weliswaar slechts 5000 euro bedraagt, maar de vorderingen bedragen iets meer 622.000 euro en op de bank schittert een bedrag van bijna 420.000 euro.
Maar dit is niet alles. Samen met haar man Marco kocht ze in 2009 een pand in Amsterdam voor het bedrag van ruim 1,5 miljoen euro en liet daar een hypotheek op vestigen van 1,9 miljoen euro. Volg je het nog?

Hoeveel is ze waard?

Op dit moment zou er zomaar een overwaarde op rusten van circa 2(!!) miljoen. Chantal zou alleen daarom al goed zijn voor een bedrag van 2,5 miljoen. Pfff, wij kunnen alleen maar dromen van zulke bedragen..