Thomas van der Vlugt kenden we natuurlijk allemaal van StukTV, maar inmiddels wordt hij ‘bachelor Thomas’ genoemd. Door zijn rol als Bachelor in het programma De Bachelor. Toch lijkt dit niet genoeg te zijn voor Thomas. Hij gaat namelijk nog een carrièreswitch maken, namelijk als ondernemer. Hij slaat namelijk de handen ineen met oud-schaatser Mark Tuitert, om zijn bedrijf een nog groter succes te maken.

bron: @thooootje

Een ondernemer

Thomas wordt niet alleen het gezicht van het merk, hij krijgt namelijk ook de verantwoordelijkheid over creatieve kant van de marketing. Zo vertelt hij in een interview met Linda: “Voor mij is dit de eerste stap als ondernemer, waarbij ik mijn creatieve kant en passie voor sport kan bundelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een groot succes gaat worden.”

FIRST Energy Gum

De FIRST Energy Gum, het bedrijf van Mark Tuitert, bestaat al wel even. Schaatser Mark bracht de kauwgom op de markt omdat cafeïne wel populair is bij sporters, maar de laxerende werking van koffie voor topsporters allesbehalve handig is. “Cafeïne prikkelt het motivatiesysteem in de hersenen, daar staat het om bekend. Daardoor ben je eerder geneigd om van de bank te komen. Daarnaast is het niet alleen de cafeïne waar je baat bij hebt; het proces van kauwen zelf zorgt ook voor meer scherpheid, omdat kauwen de doorbloeding en werking van je hersenen verbetert”, vertelde de schaatser al eerder aan het Algemeen Dagblad.

“Ze gaan hun krachten bundelen om van First een groot succes te maken”, meldt First Energy Gum op Instagram. Wij zijn benieuwd hoe Thomas het gaat doen. Maar met dat knappe koppie als gezicht van het merk moet het vast en zeker helemaal lukken!

Lees ook: Before en after: Thomas van der Vlugt ging van bierbuik naar sixpack