Voor iedereen die geen één aflevering heeft gezien van het eerste seizoen en voor iedereen die twijfelt om te beginnen met de tweede: doe het. Of je nou van crime series houdt of niet, deze serie is de moeite waard om te kijken. Niet alleen door de intrigerende verhaallijn, maar de mensen de verantwoordelijk zijn voor de casting van de acteurs én de mensen van de make-up verdienen een schouderklopje want holy **** wat hebben ze het goed gedaan!

mindhunter casting FEM FEM

Mindhunter

How do we get ahead of crazy, if we don’t know how crazy thinks?“ is de vraag die leidend is in de serie waarvan het tweede seizoen nu eindelijk op Netflix te zien is. De serie is gebaseerd op het boek van Mark Olshaker en John E. Douglas genaamd ‘Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit‘. We zien hoe twee FBI-agenten verschillende seriemoordenaars interviewen om hun manier van denken te begrijpen en hun gedrag te voorspellen waardoor ze andere moordzaken kunnen oplossen. De moordenaars in de serie zijn gebaseerd op echte moordenaars en chapeau voor de team van Mindhunters want het is belachelijk knap hoe veel ze ook echt qua uiterlijk op ze lijken.

De vergelijking

mindhunter 1 FEM FEM mindhunter 2 FEM FEM mindhunter 3 FEM FEM Mindhunter 4 FEM FEM

Seizoen 2

Het tweede seizoen speelt zich af tussen 1979 en 1981 waarbij ze onderzoek doen naar de Atlanta Child Murders, de cult van Charles Mason en een aantal moorden in New York door seriemoordenaar David Berkowitz.

Kortom, nog nooit gekeken? DO IT. En zodra je het allemaal gebinged hebt hebben we nog een klassieker voor je in de aanbieding.