De laatste tijd lijkt een leeftijdsverschil tussen koppels wel hip te zijn. Leeftijdsverschillen komen steeds vaker voor in relaties. Toch zitten er altijd een paar uitschieters tussen. Deze beroemde mannen gaan echter een stukje verder dan dat en daten met veel jongere vrouwen.

bron: xxl-radio.nl
bron: xxl-radio.nl

We hebben vijf beroemde koppels voor je op een rij gezet waarbij de man een aanzienlijk jongere vriendin heeft.

1. Raymond van Barneveld en Julia Evans – 18 jaar verschil

De bekende dart speler heeft de totale hoofdprijs te pakken. Hij heeft namelijk de prachtige Julia Evans voor zich kunnen winnen. De twee schelen maar liefst 18 jaar! Eind februari hebben ze leuk nieuws naar buiten gebracht want de dart speler heeft deze parel ten huwelijk gevraagd! OMG.

2. DJ Tiësto en Annika Backes – 28 jaar verschil

Ja je leest het goed, maar liefst 28 jaar verschil. WOW. DJ Tiësto heeft dan wel zijn uiterlijk mee, want hij ziet er nog vrij jong uit. Ook heeft hij al een behoorlijke carrière achter de rug. Geen wonder dus dat de jonge Annika Backes voor zijn charmes viel. De twee hebben zelfs een kindje samen: Viola Verwest.

3. George Clooney en Amal Alamuddin – 17 jaar verschil

George Clooney die inmiddels 60 jaar is staat wel bekend om het hebben van wat jongere vriendinnen. Toch lijkt deze relatie echt serieus te zijn. Hij lijkt zijn trouw gezworen te hebben aan Amal Alamuddin, die 44 jaar is. Hij heeft ook zeker eentje met de beauty en brains gekozen want onze Amal is mensenrechtenadvocate! Well done Clooney. 

4. Matthew McConaughey en Camila Alves – 12 jaar verschil

Acteur Matthew McConaughey heeft prachtige model en modeontwerpster Camila Alves uit Brazilië aan de haak geslagen. Ze schelen 12 jaar en zijn dol gelukkig met elkaar.

5. Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley – 20 jaar verschil

Ook Jason Statham heeft het goed voor elkaar. De acteur heeft de prachtige Rosie aan de haak geslagen. Ze vormen samen een prachtig koppel! In juli is Jason 54 jaar geworden en daarmee verschillen ze 20 jaar. Jason heeft het dus goed voor elkaar want zijn vrouw is adembenemend.


Lees ook: Zo bereken je of het leeftijdsverschil tussen jou en je partner goed is