Als celeb heb je een grote verantwoordelijkheid om het goede voorbeeld te geven: gelukkig zijn er vele beroemdheden die deze kans met beide handen grijpen. Er zijn dan ook enorm veel celebrities die de overstap hebben gemaakt naar een plantaardig dieet. Je moet toch íets doen om je CO2 uitstoot van je privéjet te compenseren…

1. Billie Eilish

Voor Billie was de overstap naar een veganistisch eetpatroon een eitje want de Amerikaanse zangeres was al vegetarisch opgevoed. Ze wil niet bijdragen aan het pijnlijden van dieren omdat ze een echte dierenliefhebber is. Sweet!

2. Madeleine Petsch

Madeleine kennen we natuurlijk allemaal als Cheryl Blossom uit Riverdale maar wie is Madeleine nu zelf? Op haar YouTube channel deelt de actrice allerlei filmpjes waarin je haar beter leert kennen: zo ook de ‘What I ate today’ video’s waarin ze precies laat zien wat ze allemaal eet in een dag. Zo is de ster een groot fan van meloen en zien we regelmatig de lekkerste vegan salades voorbijkomen. Yum!

3. Lizzo

Naast body positivist is ze nu ook milieuactivist: save the turtles! Zo besloot de zangeres en rapper filmpjes op TikTok te delen waarin ze veganistische recepten laat zien. Intussen is ze al een jaar vegan – go Lizzo!

@lizzoOK YALL CONVINCED ME 😆 RICOTTA TOAST IS THE NEW AVOCADO TOAST♬ original sound – lizzo

4. Natalie Portman

Natalie eet sinds haar negende (!) al geen vlees meer. Wél let de actrice erop dat ze geen tekorten opbouwt: zo neemt ze haar supplementen en krijgt ze maandelijks een B12-injectie. Verder houdt ze van gezond eten: zo ontbijt ze vaak met een havermoutje of (de cliché der clichés) avocado toast.

4. Elliot Page

Aha! Nu wordt het interessant: ein-de-lijk een man in het rijtje! Elliot is zelfs benoemd tot een van de meest sexy veganistische beroemdheden door PETA. Wij snappen wel waarom…


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @elliotpage

5. Travis Barker

Real men eat meat, yeah think again! Dat een vegan eetpatroon niet voor softies is bewijst Travis Barker. De vriend van Kourtney Kardashian werd veganistisch na het overleven van een vliegtuigcrash omdat hij gezonder door het leven wilde gaan.

6. Jason Mraz

Jason Mraz is niet bang om zijn volgers te voorzien van zijn favo vegan producten. Zo promoot hij die regelmatig op zijn Instagram pagina. De zanger besloot veganist te worden nadat zijn beste vriend de diagnose diabetes type 2 kreeg. Hij gelooft erin dat een plantaardig dieet dit kan voorkomen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jason Mraz (@jason_mraz)

Lees ook: Go get it! Deze celebs delen vol trots dat ze biseksueel zijn