Het beauty- en mode imperium van Kylie Jenner blijft maar door groeien. De knappe brunette kondigt subtiel aan dat ze een babymerk lanceert door een snoezige foto van haar dochtertje Stormi Webster te delen op haar Instagram. Benieuwd? Dit is wat wij tot nu toe weten over Kylie’s nieuwe merk. So cute!

@kyliejennerinsta
@kyliejennerinsta

Het imperium van Kylie

Het gloednieuwe merk Kylie Baby is een aanvulling op het reusachtige imperium dat Jenner inmiddels heeft opgebouwd. In 2015 lanceerde ze haar eerste make-up lijn genaamd Kylie Cosmetics. In 2019 voegde ze daar Kylie Skin aan toe. Ook haar zussen zijn aardig zakelijk. Zo heeft Kendall haar eigen tequilamerk ‘818’, Kim bezit KKW beauty en Skims, Khloé heeft haar eigen kledingmerk genaamd Good American en Kourtney is de founder van het online magazine en lifestyle merk Poosh.

Kylie Baby

Maar opnieuw voegt de jongste Jenner een productlijn toe aan haar ‘Kylie’-collectie. Dit keer voor kids en baby’s. Volgens de entertainmentsite TMZ heeft Kylie in 2019 de naam ‘Kylie Baby’ al laten registreren als handelsmerk. In het document dat TMZ heeft weten te bemachtigen, staat een reeks aan producten die Kylie Baby zou kunnen gaan uitgeven. Van kleding en kinderwagens tot huidcrèmes en meubels. Wat het precies wordt is nog niet helemaal duidelijk. Maar aan de foto van haar dochtertje in bad te zien, gaat het voornamelijk over verzorgingsproducten. We shall see! 

Lees ook: Wil je eigenlijk niet weten: zoveel kost het om een kindje te hebben