Als wij ergens blij van worden, dan is het wel cute babynieuws. 2020 mag dan een bizar jaar geweest zijn, maar niet voor deze mommy’s en daddy’s to be. Zij ontdekten namelijk dat ze in het nieuwe jaar een kleine telg mogen verwelkomen. Was die quarantaine toch nog ergens goed voor ūüėČ Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we alle schattige babyfotootjes mogen aanschouwen. Benieuwd wie het zijn?

Rose Bertram en Gregory van der Wiel
Rose en Greg hebben al een dochtertje genaamd Naleya, en nu is het Belgische model opnieuw zwanger van een meisje. Via een genderreveal op het account van Rose maakte ze, samen met de kleine Naleya, het geslacht bekend. Super cute!

Daley Blind en Candy-Rae Fleur
Het wordt druk in het huis van Daley Blind en zijn vrouw Candy-rae Fleur. Op Instagram kondigde de voetbalvrouw aan dat ze in verwachting is van een tweede kindje. Candy Rae is eind januari/begin februari uitgerekend, een mooiere start van het jaar kunnen ze zich niet wensen.

Kim Kotter en Jaap Reesema
Het wordt een huis vol mannen bij presentatrice Kim Kötter en zanger Jaap Reesema. Het stel is weer in verwachting van een jongetje, vertelden ze op het Youtubekanaal van Kim. Samen heeft het stel al zoontjes Muck en Youp. Kim maakte dit nieuws in augustus bekend.

Jennifer Hoffman en Doran Geis
Jennifer Hoffman heeft het babynieuws al in september bekend gemaakt, maar hoort daardoor niet minder goed in dit lijstje.  De Luizenmoeder-actrice liet op Instagram weten dat zij zwanger is van haar eerste kindje. Ondertussen heeft ze al een aardige buik en zal de kleine verwacht worden rond februari/maart 2021.

Vanessa Morgan en Michael Kopech
Onze fave Riverdale actrice Vanessa Morgan, die Toni Topaz speelt in de serie, is¬†zwanger. Dat maakte de 28-jarige actrice bekend via Instagram. Ze onthulde met een aantal video’s dat ze in verwachting is van a little boy. We weten zeker dat het kleine jongetje net zo knap zal worden als zijn ouders.

Merel Westrik en Pepijn Crone
Merel Westrik is in verwachting. De presentatrice en haar vriend Pepijn Crone verwachten over vier maanden hun eerste kindje, dat maakte Merel op nieuwjaarsdag bekend via Instagram. De voormalig Ladies Night-presentatrice deelde het heugelijke nieuws samen met een foto waarop ze lachend met haar babybuik is te zien. Wat een plaatje niet?

Nienke Plas en Resley Stjeward
Nienke en Resley hebben samen al een 6-jarig zoontje, Frenky-Dean, maar het zal binnenkort een stuk drukker in huis worden. Het stel is in ieder geval in de wolken, zo vertellen ze een nieuwe video van Nienke.¬†‘Ik word grote broer’, is te lezen op de trui van de 6-jarige Frenky-Dean. Hoe schattig?!

Meghan Trainor en Daryl Sabara
Ah, dit vinden wij heel erg leuk! Meghan Trainor¬†is in verwachting van haar eerste kindje. De 26-jarige zangeres deelde het vrolijke nieuws op Instagram. Op 25 december 2018 stapten¬†Meghan¬†en haar man Daryl Sabara in het huwelijksbootje. Wat een prachtige zwangerschapsfoto’s!

Hilary Duff en Matthew Koma
De actrice heeft dit jaar niet stilgezeten. Hilary kondigde in oktober aan zwanger te zijn van haar derde kind. De 33-jarige actrice is al moeder van dochter Banks (2) en zoon Luca (8). Haar zwangerschap straalt er in ieder geval van alle kanten vanaf.

Tabitha en Mauron Vlaar
Voor Tabitha is 2020 toch redelijk geslaagd geweest. De zangeres deed dit jaar mee aan het seizoen van Beste Zangers en heeft een tijdje terug bekend gemaakt dat ze in het nieuwe jaar een kindje mag verwachten. Wij vinden het super leuk voor Tabitha en gokken dat de kleine net zo muzikaal wordt als haar moeder.

Aanstaande mommy to be? Dan moet je zeker serie zeker gezien hebben!