Channah Koerten heeft in de vierde aflevering het programma Echte Meisjes in de Jungle verlaten. Gister heeft de realityster zich voor het eerst op haar Instagram uitgelaten over het Videoland-programma.

channah koerten
Bron: @channahkoerten

De stemronde

Channah zat in het blauwe team Si Fah Sweathearts, in de eerste afleveringen van het programma was Channah zelfs captain van dit uiteenlopende team. In de vierde aflevering moest er iemand naar huis gestemd worden omdat de teams oneven waren. Bij het rode team moest Gaby namelijk noodgedwongen de jungle verlaten. Channah had tegen haar team gezegd dat ze haar kinderen ontzettend erg miste en dus dat ze graag naar huis wilde gaan. Haar teamgenoten hadden naar haar geluisterd en massaal op Channah gestemd, zij moest dus de jungle verlaten.

Instagram-post

Via Instagram reageert de realityster gister voor het eerst op haar avontuur. “Dat was het dan… Het avontuur in de jungle van Laos”, opent ze het bericht. “Oh oh wat was ik chagrijnig, echt waar ik heb het nog nooit ergens zo verschrikkelijk gevonden 🤣”, gaat ze lachend verder. Hoewel Channah blij was dat ze weer naar haar kinderen mocht, heeft ze toch spijt dat ze het programma niet heeft afgemaakt. Ze laat weten dat ondanks alle drama het blauwe team steeds hechter werd en ze hun niet in de steek wilde laten. Op een lacherige manier zegt ze erachteraan dat er vast mensen blij waren dat ze het programma verliet.

“Ik riep elke dag, dit doe ik nooooit meer waar ben ik in belandt, maar als je achteraf terug kijkt, viel het best wel mee…” Aan het eind van haar post wenst ze haar blauwe team nog succes: “Go team Si Fah sweathearts, you can do this !! 💙”

Reacties

De Instagram post heeft veel reacties gekregen, ook sommige van haar oud-teamgenoten hebben erop gereageerd. Zo reageert Michella Kox: “Schat, ik heb met je gelachen gehuild en ruzie gemaakt en dat in nog geen 2 weken. Dan kan ik je zeggen dat je speciaal bent❤️.” Ook oud-teamgenoot Kelly laat weten dat ze toch wel een leuk team hadden en dat ze blij voor Channah was dat ze weer naar haar kinderen mocht.