Channah Koerten kun je van allerlei verschillende dingen kennen, maar origineel kennen we haar natuurlijk van Ex on the Beach. In het derde seizoen kwam ze het strand op als original en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de mediawereld. Hoe knap ze is, hoeven wij je vast niet te vertellen. Maar hoe zag deze beauty er vroeger uit?

channah koerten vroeger
Bron: @channahkoerten

Channah Koerten

Channah Koerten heeft aan veel verschillende programma’s meegedaan. Als eerste natuurlijk aan Ex on the Beach, maar daarna ook aan Temptation Island VIPS. Inmiddels heeft de influencer meer dan 330 duizend volgers op Instagram en heeft ze haar eigen YouTube-kanaal. Nederland was zelfs zo obsessed met haar, haar gezinnetje en privĂ©-leven dat ze een eigen realityserie op Videoland heeft: De Koertjes. Ook heeft ze recent meegedaan aan Echte Meisjes in de Jungle.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Publiekelijk leven

Dat Channah niet bang is om haar privéleven te delen, moge duidelijk zijn. Tijdens EOTB zagen we haar hereniging met haar ex Quentin. Het leek heel goed te gaan tussen de twee en ook in Nederland besloten ze hun relatie voort te zetten. De twee hebben meegedaan aan Temptation Island, maar ze moesten het eiland vroegtijdig verlaten omdat Channah zwanger bleek te zijn! Alles leek goed te gaan, maar helaas gingen ze uiteindelijk toch uit elkaar. Na een erg publiekelijke knipperlicht relatie en break up en de geboorte van hun twee kinderen, Tiger en Rumi, zijn de twee definitief uit elkaar gegaan.

Lees ook: Channah Koerten laat zich uit over tijd in de jungle: ‘Het was verschrikkelijk’

Zo zag Channah Koerten er vroeger uit

Dat Channah een onwijs mooie vrouw is, hoeven wij je vast niet meer te vertellen. Maar hoe zag ze er vroeger uit? Enkele jaren geleden deelde ze een mega schattig kiekje uit de oude doos. Helaas heeft ze de foto zelf verwijderd, maar hij staat nog steeds op het internet. En spoiler alert: ze was ontzettend cute! Dit is hoe Channah Koerten er vroeger uitzag:

channah vroeger