Houd je vast! Het lijkt er toch echt op Channing Tatum en Zoë Kravitz aan het daten zijn. Onlangs werden de twee tortelduifjes al meerdere keren samen gespot, maar het bleef een beetje gissen voor ons allemaal. Wat ons betreft is het nu wel helemaal duidelijk. Deze twee zijn echt hotel de botel op elkaar! Ahw!

Instagram

Nu denk je misschien: hoe dan? Er zijn geen foto’s! Dat gaan we je nu vertellen… Al weken lang gaan de geruchten, maar nu is het wel duidelijk. Sinds afgelopen weekend volgt Channing Tatum vier! fan accounts van zijn nieuwe liefje Zoë en als klap op de vuurpijl is hij ook nog eens begonnen met het volgen van haar eigen account. Als dat geen goed teken is, weten wij het ook niet meer. Hoewel deze bevestiging subtiel is, vinden wij dat we dit zeker serieus moeten nemen.

Love story

Zoë Kravitz, dochter van actrice Lisa Bonet en zanger Lenny Kravitz, kun je kennen van de vele (hoofd)rollen die zij als actrice heeft mogen spelen de afgelopen jaren. Op dit moment werkt Kravitz aan haar debuut als filmregisseuse van de film Pussy Island. Voor deze film moest zij op zoek naar de perfecte man voor de mannelijke hoofdrol en zo kwam zij uiteraard terecht bij Tatum. Duh! Dat was vast geen moeilijke keuze. Ze kende hem nog niet, maar heeft hem opgebeld en uiteraard stond hij meteen open voor dit verzoek. Van het een kwam het ander en wat begon als vriendschap heeft nu geresulteerd in deze relatie. Goals!

Het is nog even wachten op de officiële coming out van hun prille liefdesrelatie. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om heerlijk weg te smelten bij de super romantische foto’s van dit kersverse koppel.

Lees ook: Channing Tatum laat ontbloot lichaam zien met deze spiegelselfie