Dat Channing Tatum er absoluut niet verkeerd uitziet, dat weten we allemaal wel. Maar de laatste thirst trap die hij ons via Instagram liet zien, daar zijn we zeer over te spreken.

Channing Tatum

Channing Matthew Tatum is geboren op 26 april 1980. Hij is een Amerikaanse acteur, filmproducent, danser en voormalig model. Is there something he can’t do?

Hij begon zijn carrière als model bij onder andere Armani, Dolce & Gabbana en Abercrombie & Fitch. Hij begon zijn acteercarrière in 2004 met een rol in een aflevering van de televisieserie CSI: Miami. In 2005 brak hij door met de film Coach Carter.

In 2005 brak hij dus door, maar de film waarin hij de hoofdrol had in 2015, is natuurlijk waar we hem allemaal van kennen. De enige echte Magic Mike.

The Lost City of D

Channing Tatum de afgelopen tijd bezig geweest met het filmen voor de film The Lost City of D. De film gaat over een teruggetrokken romanschrijver, gespeeld door Sandra Bullock, die met haar rovermodel, gespeeld door Channing Tatum, op boektour gaat. Samen worden ze meegesleept in een ontvoeringspoging waardoor ze in een moordend jungle-avontuur belanden.

Naast Sandra Bullock en Channing Tatum, zijn er nog andere veelbelovende namen die zich bij de cast van de film hebben gevoegd. Patti Harrison, Oscar Nunez en een kleine rol voor Brad Pitt.

De releasedatum van de film staat gepland op 15 april 2022, we moeten dus nog even wachten.

Buzzcut Channing Tatum

Nu de draaidagen van de film er eindelijk opzitten, moet hij ons dit natuurlijk op een hele bijzondere manier mededelen. Hij gaat zoals normaal weer over naar zijn beroemde ‘buzzcut’, hierbij scheert hij zijn haar totdat het een millimeter lang is. And that looks good on him!

Hij laat ons met een spiegelselfie op Instagram een kleine Sneak Peek van zijn strakke abs en zijn verse buzzcut zien. Ondertussen zwijmelen wij nog even verder. *zucht*

Lees ook: Cute! Channing Tatum deelt voor het eerst foto met zijn 8-jarige dochter