Als er een make-up merk nu populair is, dan is het Charlotte Tilbury wel. Het merk staat de hele tijd in de schijnwerpers en iedereen wil het hebben (begrijpelijk). Maar naast dat de make-up geweldig is, is het helaas wel heel prijzig. Gelukkig zijn wij op de hoogte van alle trends en hebben wij een geweldige dupe voor je gevonden!

dupe Charlotte Tilbury Contour Wand kruidvat
Bron: Vogue

Charlotte Tilbury dupe

Meerdere Charlotte Tillbury producten zijn nu retepopulair. Denk bijvoorbeeld aan de Hollywood Flawless Filter, maar ook de Hollywood Contour Duo. Deze bevat een contour en een highlighter en werd populair toen Madison Beer het in een video voor Vogue gebruikte. En tja, wat Madison Beer gebruikt, moeten wij ook hebben, nietwaar? Dit duo van de Charlotte Tilbury is bekend om zijn pigment en blijkt super gemakkelijk te blenden zijn. Nu is het alleen wel redelijk aan de dure kant.

Schrik niet, dit duo koop je namelijk voor 68 euro. Enne, wil je maar één product van de twee, dan kost dat je 38 euro. Wanneer je geen rooie cent op de rekening hebt, klinkt dit als bizar veel geld. Maar ook voor iemand die wel geld op zijn rekening heeft, is het gewoon een belachelijk bedrag. Nu er zo veel vraag hiernaar is, heeft de Kruidvat een dupe van deze producten gemaakt. Spoiler: de prijs ligt veel lager dan die van Charlotte Tilbury.

Gewoon bij de Kruidvat

Ja, echt waar! De Kruidvat verkoopt nu de dupe van het Hollywood Contour Duo. Spot deze in het make-up schap van de Kruidvat zelf en ga op zoek naar een tubetje genaamd ‘glam sculpting’. Het zal waarschijnlijk niet net zo goed zijn als de échte, maar een vergelijkbaar product is het zeker wel. Enne, voor 5,49 euro is dat het proberen gewoon waard.

Wees wel snel, iedereen is over de ban van dit nieuwe product en je wil er natuurlijk snel bij zijn voordat het weer uitverkocht is. Dus… don’t walk but run naar de Kruidvat!

@charlottekroese

Omygod best dupe ever bij de kruidvat😍😱 #dupealertt #foryoupage #fypシ #kruidvat #kruidvatmakeup #charlottetilbury #charlottetilburydoops #dupe #makeup #contourwanddupe #highlighterwanddupe #trending #viral

♬ KU LO SA (Speed up version) – Oxlade