Je mag ons altijd wakker maken voor één ding: chocolade. Chocolade cravings hebben wij eigenlijk altijd wel, een stukje laten staan zit er daardoor niet in. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe smaken en kwamen nu wel een hele bijzondere tegen. Een chocoladereep met croissant smaak; dat klinkt toch hemels?

chocoladereep met croissant smaak

Is er een chocoladereep met croissant smaak?

Je kan ons altijd blij maken met een heerlijk vers chocolade croissantje, mhhhh. Wij waren blijkbaar niet de enige die deze combinatie ge-wel-dig vinden (Duh), Crisp komt namelijk met een chocoladereep die naar croissantjes smaakt. Meer heb je niet nodig, toch?

Een chocoladereep met croissant smaak

Crisp, een online boodschappen platform, heeft speciaal voor Internationale Croissantjes dag de overheerlijke Crisp roombotercroissants omgetoverd tot een chocoladereep. En dit in samenwerking met Urban Cacao. De roomcroissantjes van Crisp zijn ook een echte aanrader, maar wij zijn toch het meest benieuwd naar de chocoladereep.

Urban Cacao

Hans Mekking van Urban Cacao vertelt over de chocoladereep: “We gebruiken een mix van duurzame geproduceerde bonen uit Afrika en Zuid-Amerika, in combinatie met een extra kwaliteit romige melkpoeder, wat een milde en volle cacaobonen oplevert. De toevoeging van het roomboterkruim geeft de chocolade een subtiele knapperigheid. De croissants zijn hiervoor in de Urban oven dubbel krokant gebakken en gedroogd. En die uitgesproken combinatie proef je!” Hmmmm, sound like heaven.

Limited Edition

Helaas is de chocoladereep een limited edition. Hoe lang de reep op voorraad is ook niet bekend. Een tip van ons: inslaan! Van chocolade kan je nooit genoeg hebben. Daarnaast is de chocoladereep helemaal niet duur. Je kan ze al voor €2,49 bestellen in de app. Ga jij ‘m proberen?

Lees ook: Zoete trek? Deze chocoladetruffels maak je met maar 2 ingrediënten!