Het vijfde seizoen van Riverdale gaat er wat anders uitzien dan we tot op heden gewend waren. Zo werd er al eerder bekend gemaakt dat we te maken krijgen met een tijdsprong en inmiddels is bekend dat dit een periode gaat zijn van vijf jaar. Mede door deze tijdsprong zijn de relaties niet meer zoals ze voorheen waren en is er heel wat veranderd.

(let op, dit bericht bevat spoilers)

riverdale seizoen 5 FEM FEM

Getrouwd

Na de tijdsprong in Riverdale zijn er ineens verschillende nieuwe relaties. Zo blijkt Veronica getrouwd, en niet met Archie, maar met Chad Gekko. Een onbekende naam voor wie alleen Riverdale gezien heeft, maar een naam die wel een belletje doet rinkelen bij kijkers van Katy Keene. Daar had hij namelijk een rol in twee afleveringen. In Katy Keene werd de rol van Chad vertolkt door Pepper Plant. Voor de rol in Riverdale wordt een nieuwe acteur gecast.

Nieuwe vriendin

Veronica is echter niet de enige die na de tijdsprong een nieuwe liefde heeft. Ook Jughead en Betty blijken niet meer samen, want Jughead krijgt een nieuwe vriendin. Riverdale zoekt momenteel naar een geschikte actrice die de rol van Jessica kan vervullen (er gaan geruchten rond dat dit Nina Dobrev is). Hun relatie verloopt echter niet helemaal vlekkeloos, want Jessica begint steeds meer te merken dat zij niet zo belangrijk is voor Jughead.

Archie en Betty

Hoe het zit tussen Archie en Betty? Daar is nog niets over bekend gemaakt. Wel zagen we dat in het laatste seizoen de twee opnieuw gevoelens voor elkaar kregen. In de zoektocht naar castleden is er ook nog niets bekend gemaakt over de partners voor hen. Dit zou zomaar kunnen betekenen dat ze samen zijn, maar het blijft nog even gissen. Wel weten we dat Archie aan de slag is gegaan met zijn militaire ambities. Seizoen 5 gaat in januari 2021 van start op Netflix.

Bekijk hier welke titels je nog meer kunt verwachten op Netflix in januari 2021