Het tweede seizoen van Prince Charming is volop bezig and we’re here for it. De eerste zoenen zijn nu eindelijk uitgedeeld door Prince Chris. Plottwist: hij kuste niet één, maar twee verschillende deelnemers.

De kus tussen Jakop en Prince Charming Chris

Chris en Jakop hebben een romantische momentje met elkaar beleefd. Als je de voorgaande afleveringen van Prince Charming gezien hebt, is je vast opgevallen dat de vonken ervan afspatten. Jakop mocht eindelijk met Chris mee op een-op-een date. Toen Chris vroeg of Jakop verliefd op hem kon worden zei hij: “Daar geef ik nu nog geen antwoord op”, awkward.

Gelukkig sloten de twee de date op een lieve manier af. Dit bleef niet bij een knuffel! Chris gaf Jakob een kus op de mond en dat beviel hem wel.

De kus tussen Marcel en Prince Charming Chris

Ook Marcel probeerde zijn momentje met zijn Prins te pakken. Hij onderbrak hierbij ieder moment tussen Lars en Chris. Hij vroeg hem zelfs mee naar de slaapkamer, want hij had zijn bed speciaal voor hem opgemaakt, how adorable.

Ondanks dat het niet een heel handige actie van Marcel was, vond Chris het gebaar lief. Zo lief dat hij zelfs een kus kreeg. Score!

Marcel is afgeknapt

Marcel was onwijs blij dat hij eindelijk zijn Prins Chris had gekust. Hij wist echter niet dat Jakop ook een intiem momentje met Chris heeft gehad. Tijdens de ceremonie vertelt Chris dat hij ook met Jakop heeft gezoend, terwijl Jakop dit zelf niet tegen de groep had verteld. Dit nieuws schoot compleet in het verkeerde keelgat bij Marcel, waarop hij zei: “Hoeveel jongens ga je kussen, Chris?” Dit zal blijken in de volgende aflevering..

Lees ook: Olav uit Prince Charming raakte blind om een wel héél bizarre reden