Nu de Bachelor al een tijdje afgelopen is, zorgt Prince Charming voor onze wekelijkse portie romantiek en drama. Eerder schreven we al over een van de deelnemers die wel een héél uitdagende baan heeft. Nu is er nog meer bekend geworden over de deelnemers in de tweede aflevering (let op: spoiler alerts!): Olav uit Prince Charming raakte blind om een wel héél bizarre reden.

Foto door Jasper Suyk
Foto door Jasper Suyk

Olav raakt blind aan een oog

In de tweede aflevering neemt Chris, onze ‘Prince Charming’, de deelnemers mee om te gaan boogschieten. De drie cupido’s die het dichts bij zijn ‘hart’ (een foto van, natuurlijk) kwamen, mochten mee op date. Vlak voor Olav, een van de deelnemers, zijn schot wou wagen, vertelt hij een wel heel heftig verhaal. Hij raakte namelijk blind aan een oog.

Het ongeluk

De 37-jarige deelnemer vertelt in de aflevering het volgende: “Ik struikelde en ik kwam in de vaatwasser terecht met mijn gezicht. In de vaatwasser stond een bestekbakje met een mes omhoog. Daar ben ik in terechtgekomen en toen belandde ik met een mes in mijn oog.”

De mannen waren in shock, en wisten niet wat ze moesten zeggen. Uiteindelijk doet onze prins er uitspraak over: “Wat een pittig verhaal. Ik zag het helemaal voor me.”

Keer punt

Toch nog goed nieuws voor Olav; hij schiet wel als één van de beste en mag dus mee op date. Daar vertelt Olav uitgebreider over zijn ongeluk. Zes jaar geleden werkte de deelnemer als tandarts, maar dat ging helaas niet meer. “Ik kon geen diepte meer zien en me niet meer concentreren op één punt, iets wat je als tandarts wel moet kunnen.” Het ongeluk heeft veel impact gehad op Olav’s leven, maar hij is nu wel gelukkig. Het ongeluk heeft er voor gezorgd dat hij een aantal dierenwinkels heeft opgezet. De ondernemer heeft geleerd positief in het leven te staan en om te gaan met negativiteit. “Ik ben nu een stuk gelukkiger”, vertelt hij.

Lees ook: Lief! Prins Charming Marvin en Ferdi gaan trouwen