Het eindeloos opvullen van je wenkbrauwen herken je vast wel. In de weer met wenkbrauwpoeders en pencelen, tot zelfs het tatoeëren van je wenkbrauwen; alles is voorbijgekomen. Toch komt supermodel Chrissy Teigen nu wel met een heel bijzonder alternatief, namelijk een wenkbrauwtransplantatie. Naar Turkije voor een haartransplantatie hebben we al vaker gehoord, maar voor je wenkbrauwen is nieuw. Chrissy Teigen deelt before- en afterfoto’s van wenkbrauwtransplantatie, en ze ziet er prachtig uit!

Before- en after wenkbrauwtransplantatie

Prachtige bushy wenkbrauwen wilt iedereen wel, maar helaas is niet iedereen zo gezegend. En of je nou eindeloos zit hebt om ze op te vullen is maar de vraag. Chrissy Teigen komt met de oplossing: laat je wenkbrauwen transplanteren. Tijdens de operatie worden haartjes van je achterhoofd verzameld en tussen de wenkbrauw haartjes geplaatst, niet heel anders dan bij een haartransplantatie dus.

Instagram chrissyteiger
Instagram chrissyteiger

Reden

Chrissy Teigen had vroeger prachtige bushy wenkbrauwen. De reden van haar transplantatie? Epileren! Het model had haar wenkbrauwen zo vaak en zo dun geëpileerd dat haar haartjes niet meer terug groeide, oppassen dus meiden..

Reacties

Crissy heeft de afgelopen dagen veel kritiek gehad over haar keuze. “Waarom maken mensen zich zo druk om elk klein ding dat ik doe? Straks krijgen jullie nog een hartaanval!”, verteld de model in haar Instagram Storie. Chrissy zelf is heel blij met het eind resultaat, al helemaal omdat ze niet graag make- up draagt. Ze was dan ook meteen enthousiast toen ze over de ingreep hoorde. Wenkbrauwen vertellen veel over je gezichtsuitdrukking, zonder make-up viel dat weg. Toch heeft ze advies voor al haar jonge volgers: “Blijf van je wenkbrauwen af en pluk ze niet zo kaal als ik deed!

Instagram: chrissyteigen
Instagram: chrissyteigen

Lees ook: De onverwachte reden dat zangeres Anouk haar haren liet millimeteren