Anouk kennen we natuurlijk van haar gewaagde looks. De rockchick heeft alle kapsels ondertussen wel gehad. Van een stoere bob tot de bekende lange blonde lokken. Maar de rockchick heeft nu wel voor een hele bijzondere look gekozen, die we nog niet eerder hebben gezien. Bij Jinek verteld ze waarom. De onverwachte reden dat zangeres Anouk haar haren liet millimeteren, zorgde voor een hoop verbazing bij ons.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

New hair, new me

De zangeres heeft wel vaker voor een opvallende look gekozen, maar nu koos ze voor wel een hele stoere buzz cut. Anouk nam afscheid van haar lange blonde lokken en heeft alles afgeschoren. Iets wat wij niet hadden verwacht bij de zangeres.

De reden

De reden achter het stoere kapsel is echter anders dan je zou verwachten. Wat blijkt: Anouk heeft een PPD-allergie. Dit houdt in dat je allergisch bent voor de stof die in haarverf zit. Dit kan onder andere zorgen voor jeuk, zwelling, roodheid en andere huidproblemen, niet echt leuk dus.. De zangeres had geen andere oplossing dan haar mooie lange lokken er af te scheren. Volgens Anouk duurt het ook nog een lange tijd voordat de stof uit haar lichaam is. Voorlopig zien we de rockchick dus nog wel even met deze buzzcut.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Goed nieuws

Gelukkig had Anouk ook nog goed nieuws. Zo vertelde ze bij Jinek dat ze op zaterdag 11 juni een concert geeft op het Malieveld in Den Haag. De zangeres heeft er zelf super veel zin in, en wij denken dat ze het gaat rocken! Nog meer goed nieuws: de zangeres zal ook dit jaar weer te zien bij The Voice of Holland, waar ze dit keer niet alleen via een beeldscherm te zien is, maar ook gewoon in real life.

Lees ook: Gigi Hadid ondergaat metamorfose na break-up met Zayn