De Margarita is een van onze favoriete cocktails. Het is zoet, het is zuur, het heeft tequila en nu heeft het ook nog avocado! Laatst schreven we al over de avocado-pizza en om in de sferen te blijven is deze avocado Margarita perfect om uit te proberen. De Mexicaanse klassieker wordt met deze avocado-versie romiger met een fruitige en nootachtige smaak. Hoog tijd voor een Mexicaanse avond dus.

avocado-lime-margarita-FEMFEM

Avocado Margarita

Het geheime ingrediënt is de verse koriander. Die geeft de cocktail een boost en zorgt voor die authentiek Mexicaanse smaak. Je kunt zelf nog allerlei variaties bedenken. Doe er bijvoorbeeld wat chilipoeder door om het pittig te maken of voeg kokosmelk toe om het een extra tropisch tintje te geven. Randje zout of suiker om je glas heen en je bent klaar. Roep je vriendinnen bij elkaar voor taco’s, maak een hele kan Avocado Margaritas, wat Mariachi muziek op de achtergrond en je Mexicaanse avond is compleet.

Wil je weten waar je de lekkerste Margarita’s kunt drinken? De Patrón Margarita Kaart zoekt de beste plekken uit bij jou in de buurt. En het leuke: bij inschrijving maak je ook nog eens kans op een reis naar Mexico!

Ingrediënten

  • 35ml Tequila
  • 20ml Triple Sec
  • 15ml Limoensap
  • Kwart van een avocado
  • Een paar blaadjes verse koriander naar smaak

Doe alles in een blender en mix totdat je de juiste dikte hebt. Voeg wat ijsblokjes toe aan je glas en geniet!

Maak je eigen roze Gin & Tonic

Dit zijn de lekkerste recepten voor Sangria