Cocktails maken op het strand lijkt misschien een hele opgave, maar dat is het eigenlijk niet. Je hebt maar weinig ingrediënten nodig om te kunnen genieten van een verfrissende cocktail. Deze moeders komen op Instagram met dé tip en delen precies wat je nodig hebt én hoe je dit maakt. Zolang je een koelbox meeneemt, kun je gegarandeerd genieten van cocktails.

Dagje strand

Een dagje strand is niet compleet zonder lekkere verfrissende drankjes die je op je handdoek in je zon kunt opdrinken. Wanneer je gaat, kun je dus niet zonder koelbox het huis verlaten. En voortaan is het tijd om daar wat extra dingen in te stoppen! Wist je dat je cocktails kunt maken op het strand? En nee, daar komt dan geen shaker of blender aan te pas, dus je hebt het binnen een handomdraai gemaakt.

Cocktails maken op het strand

Zo’n cocktailtje op het strand vinden wij eigenlijk wel een goed idee en als we je vertellen hoe én met wat je dit maakt, ben jij ook zo verkocht. Je zorgt dat je bevroren fruit in een stazak vindt. Daarnaast neem je een fles witte wijn mee én heb je rietjes nodig – van die herbruikbare natuurlijk, want je bent immers wel op het strand. Op het strand knip je het bovenste randje van de zak af en giet je er gewoon wijn bij totdat al het bevroren fruit onder gedompeld is. Daarna steek je je rietje er in. Cheers!

Mama’s Capri-Sun

De vrouwen brengen het ook nog eens met een kleine knipoog. Ze zijn beide moeder en noemen dit daarom een mom’s beach hack. Ben jij nou een mommy en moet je je kinderen uitleggen wat jij aan het drinken bent? Zeg dan gewoon dat het een speciale mom Capri Sun is. Geniaal! Het is ook zeker niet de eerste volwassen variatie op Capri Sun dus daar kom je waarschijnlijk gewoon mee weg.