Wat was jouw favoriete drankje van vroeger? Eentje die bij ons zeker de top drie haalt, is Capri Sun. Dit pakje met sap dronken wij vaak wanneer we naar school gingen of tijdens een dagje weg. Heerlijk fruitig en fris sapje in een handig pakje om mee te nemen. Grote kans dat jij deze ook vaak dronk, maar dit al lang weer vergeten bent. Bij deze frissen we je geheugen weer even op! Deze Capri Sun cocktail is namelijk vanaf nu jouw favoriete drankje!

Capri Sun cocktail
Bron: TikTok & Capri Sun

Het recept van de Capri Sun cocktail

Capri Sun is geliefd onder jong en oud. Hoewel we vroeger de kindervariant lekker vonden, is er nu zelfs een volwassen variant. Er zijn genoeg mensen die dit drankje dus nog steeds kunnen waarderen, waaronder TikTokker Chloe Curtis. Zij besloot er een andere lekkere volwassen variant van te maken door de Capri Sun om te toveren in een cocktail. En wat voor één! Deze Capri Sun cocktail maak je namelijk in de originele Capri Sun-verpakking dus je kunt hem prima on the go maken!

Ingrediënten

Deze cocktail is natuurlijk een geniaal idee, maar helaas deelt TikTokker Chloe Curtis enkel hoe ze ze maakt en vertelt ze er niet bij wat ze er precies in doet. Uiteindelijk denken wij dat het ook niet per se uitmaakt voor welk type drank je kiest! Het lijkt erop dat ze wodka of rum toevoegt, samen met grenadine en bruisend water. Heb je deze ingrediënten en genoeg Capri Sun in huis? Dan zit het dus wel goed.

Zo bereid je deze cocktails!

Het chille aan deze cocktails is dat je ze dus in de Capri Sun verpakking maakt. Je knipt het bovenste randje van het pakje af, zodat de bovenkant opengaat. Vervolgens giet je er drank, grenadine en bruiswater bij naar wens. Uiteindelijk moet je de pakjes natuurlijk weer dicht maken. Dat doet Chloe Curtis door middel van haar stijltang. Houd de bovenkant met je hete stijltang vast, zodat hij weer dicht smelt. Oh enne, tips van één van de TikTokkers in de comments: doe een stukje bakpapier tussen de stijltang en het pakje Capri Sun, zodat je stijltang niet stuk gaat of vies wordt.

@chloecurtis247 Cocktails preps gunna be messy #fyp #caprisun #mothersbirthdaycelebration ♬ Fly Away – Tones And I