Coltruien zijn een vrij standaard kledingstuk dat iedereen in de kast zou moeten hebben. Het is perfect voor de frissere dagen en ziet er onwijs leuk uit. Maar kennelijk dragen we onze coltruien dus altijd al verkeerd! Dit is hoe we onze coltruien eigenlijk zouden moeten dragen.

coltrui dragen verkeerd
Bron: Pinterest

De col zit verkeerd om

Het liefst dragen we coltruien het hele jaar door. Ze zien er stylish uit, zijn lekker warm en onwijs makkelijk om te combineren. Maar er is één probleempje: kennelijk dragen we onze coltruien namelijk al die tijd al verkeerd! Vouw jij de col van je trui ook altijd naar buiten? Hate to break it to you, maar dan draag ook jij ‘m verkeerd. Volgens TikTokker Mary Orton zouden we onze colletjes juist naar buiten moeten vouwen! De video waarin ze het uitlegt, is inmiddels al bijna vier miljoen keer bekeken! Ze vertelt dat door de col naar binnen te vouwen, je neckline er een stuk netter uitziet. En ze heeft een punt!

De tekst gaat verder onder de video

@mary.orton

Another day, another life-saving turtleneck tip. #turtleneck #turtlenecks #styletips #stylehacks #fashionhacks #styletok #classicstyle

♬ original sound – Mary Orton

Lees ook
Deze kledingstukken vinden mannen woestaantrekkelijk

Duurdere look

Houd jij er ook van om je coltrui te stylen met een aantal mooie sieraden? Dan werkt deze hack nog beter. Je kettingen zien er namelijk een stuk minder rommelig uit door je col naar binnen te dragen! “Plus, veel turtlenecks krijgen na verloop van tijd zo’n gekke rand, door het naar binnen te vouwen ziet het er veel duurder uit”, legt ze uit.

Oftewel, aan deze lifehack zitten alleen maar voordelen! Of het dragen van je coltrui op deze manier je leven gaat redden? “Dat weet ik niet, ik ben geen dokter”, vertelt ze. “Maar, ik hoop dat ik vandaag een aantal levens heb gered.”