Het is altijd een heel gedoe: wat moet je nou precies aan op je date met die superleuke guy? Ga je voor die supersexy outfit of wil je een beetje mysterieus blijven? Met de volgende kledingstukken zit je altijd goed!

Anything red

Wil je graag de aandacht van een man trekken? Geen kleur is zo sexy en opvallend als de kleur rood! Niet alleen is rood de kleur van de liefde, het is ook nog eens heel sensueel. Een rode jurk, rode lippenstift en rood lingerie voor in de slaapkamer doen het altijd goed bij de mannen. Geen verrassing toch?

Lees hier ook waarom de kleur rood ervoor zorgt dat jij je sexy voelt!

Hoge hakken

Hoewel hoge hakken op de schaal van comfort niet heel hoog scoren, vallen ze goed in de smaak bij de mannen. Hoge hakken accentueren de prachtige lange vrouwenbenen en kunnen elke outfit een stuk spannender maken. Ga die sexy walk maar alvast oefenen…

Zomerjurkjes

Er is niks fijner dan op een warme zomerdag een luchtig zomerjurkje dragen. Nou zitten ze niet alleen heerlijk, ze worden ook nog eens als heel aantrekkelijk gezien door de mannen! De pastelkleuren zorgen voor een lief uiterlijk, terwijl de dunne stof en (soms) korte lengte de jurk weer wat uitdagender maakt. Laat de zomer maar komen!

Oversized sweaters

In de winter lijkt het misschien moeilijker om de aandacht te trekken van die ene leuke man. Dik ingepakt op de bank zitten met een kop thee lijkt niet erg opwindend, maar dat kan het wel worden! Vervang dat schattige coltruitje voor een leuke oversized sweater en je crush zal lekker knus bij je op de bank willen zitten. Wil je toch iets meer skin laten zien? Kies dan voor een oversized off-shoulder trui! Schattig en hot tegelijkertijd!

Leren jasje

Hoe schattig een jurkje ook is, je kan met een leren jasje elke outfit wat meer edge geven. Laat dat nou precies zijn wat mannen aantrekkelijk vinden! Je laat met een leren jasje zien dat je naast je vrouwelijke kant ook een stoere kant hebt. Je bent veelzijdig en origineel! Aandacht van mannen gegarandeerd!

Ben jij helemaal klaar voor een romantische date? Check hier 6 ideeën voor een romantische date vanaf huis!