Lees hier het verhaal first hand van iemand die al veel te lang rond loopt met een boykie die d’r eigenlijk niet waard is. Wil je weten wat er zich het afgelopen jaar allemaal heeft afgespeeld? Lees dan verder..

relatie-fem-fem

Het begin..

Stel je voor: op een rustige avond ergens in september loop je een leuke gast tegen het lijf. Je kent hem semi, maar je hebt elkaar nog nooit echt aangesproken. Toevallig raak je in een ontzettend leuk gesprek verzeild en sta je versteld van het feit dat deze jongen toch enigszins manieren en inhoud heeft. Naarmate de avond vordert spreek je andere mensen, dans je met vriendinnen en drink je genoeg biertjes. Maar dan rond het einde van de nacht trek je weer naar elkaar toe en vloeit uit deze tweede ontmoeting een lange kus. Dit is het begin van een lange, intense en vermoeiende periode..

Oké, dit klinkt allemaal erg dramatisch en dat is het misschien ook wel, maar begrijp me goed dat deze frustraties ergens vandaan komen. Afijn laten we verder gaan waar we gebleven zijn.. Na een avond van een eerste kus met een gast, waarvan je de naam dus wel onthouden hebt, kunnen wij meiden altijd een euforisch gevoel aan overhouden. Dat had ik dus ook zeker! Dolbij was ik! Niet alleen had ik met een leuke gast gezoend, hij was daarnaast ook nog eens populair binnen bekende kringen.

Dan denk je, oh heb je zo’n haantje-de-voorste-type die zichzelf onwijs tof vindt.

Dan denk je, oh heb je zo’n haantje-de-voorste-type die zichzelf onwijs tof vindt. Het gekke is dat dat ook waar is, maar hij was dit op een andere manier. Het was meer dat hij juist volwassen was in zijn gedrag en daarbij goed liet zien dat hij de baas kon zijn. Iemand die zijn woordje altijd klaar heeft en waar mensen naar opkijken. Onwijs aantrekkelijk natuurlijk.. Je kan dus misschien begrijpen dat ik very excited was over deze ontmoeting.

Daten, daten, daten

De weken die daarop volgde was onze eerste date gepland. Misschien ga ik te snel, maar in de tijd die daartussen zat hebben we app contact gehad en al die andere meuk, je kent het wel, nothing special. Tot hij me mee uit vroeg op date. Hij wil met mij op date en ook nog eens naar een toptent in onze stad, wat overigens zeker geen goedkoop plekkie is! Die avond was top.. Ik weet het nog maar al te goed. Samen heerlijk gegeten, goede gesprekken gehad en natuurlijk een intense seksuele spanning waarvan je zoiets hebt van pffff, ik voel me net een klein kind die voor het eerst naar een pretpark gaat. Wat er verder allemaal gebeurd is die avond laat ik voor jullie achterwege, verzin daar zelf maar iets bij..

De weken die daarop volgde hadden we de ene naar de andere date en leerde we elkaar steeds beter kennen. Ik voelde me echt een klein meisje dat voor het eerst weer verliefd werd. Het klinkt cliché, maar ik had van die avonden waarbij je met een intense glimlach naar bed gaat, je voelt je gewoon heerlijk gelukkig. Helaas bleef het hier niet bij en heeft elk mooi verhaal een donker tintje. Nu klinkt dit heel sadistisch en vaag, don’t worry ik ben niet verkracht, ontvoerd, geslagen of wat dan ook.. Dit had puur met het gevoel van vrouwen te maken.

Ik kan zoveel vertellen over dit stuk uit mijn leven, maar dan ben ik uren aan het typen dus voor jullie houd ik het kort. Hoe ga ik dit goed zeggen.. Te beginnen met dat elke vrouw zich graag gewild wil voelen dat is ”een” en dat gevoelens sneller kunnen komen dan je eigenlijk wilt dat is ”twee”. Ik werd de maanden na onze eerste date echt mega verliefd op deze knaap, want ja hoe kan het ook anders.. Je doet leuke dingen samen, hebt seks en je leert elkaar door en door kennen. Je zou denken dat je zo naar een relatie toewerkt, dat is ook meestal het logische in zo’n geval. Anyway, ik was dus helemaal de weg kwijt, en ik wist ook wel dat hij mij leuk vond en ergens ook wel gevoelens voor mij had.

Weekendje weg

Zo zijn we samen weggeweest, dit was ons eerste weekendje weg naar een andere stad (nog steeds geen relatie overigens). Hij had mij meegevraagd en ik had maar al te snel ja gezegd. Samen een ontzettend leuk en gezellig weekend gehad totdat we in de avond langs het water liepen hand in hand. Je moet je inbeelden: een lage zon, een mooi glinsterend meer met laaghangende bomen en zwanen. De perfecte spot voor een romantische zoen o.i.d. Ik liep in spanning omdat ik bij mezelf zoiets had van, oh jeetje misschien is dit wel het moment waarop hij me vraagt om zijn vriendin te zijn.

Anticlimax, dit moment bleef helaas uit.. Tot hij later op de avond tijdens een biertje in een kroeg vertelde dat hij nog niet klaar was voor een relatie en dit graag met mij wilde bespreken. Daarbij vertellende dat hij me wel heel leuk vond en ook echt wel gevoelens voor mij had, maar iets vast gewoon nog niet zag zitten. Beetje teleurgesteld met een pokerface van hier tot ginder zat ik aan die bar en vertelde ik luchtig dat ik het wel allemaal begreep en dat ik hem daarvoor ook de tijd wilde geven. Om vervolgens naar de wc te sprinten en even net als in een slechte romantische film een momentje voor mezelf te pakken.

Goed, dit was dus niet helemaal gelopen zoals ik had verwacht maar hé, ik ben de moeilijkste niet en wilde ook zeker geen scene gaan schoppen, want ja we waren ook pas een halfjaar aan het daten… Dat kan nog wel iets langer worden toch? Die vraag stel ik me nu nog steeds af.. Maar waarbij we toen een halfjaar bezig waren zijn we inmiddels nu weer een halfjaar verder. Over een paar weken is het een jaar geleden dat wij onze eerste zoen hadden.. Bizar dat dit zo snel is gegaan. Oké, even info delen met jullie want ik sla natuurlijk een halfjaar over. Waar te beginnen.. Oja, na dat weekend zijn we op de oude voet doorgegaan en zijn we blijven afspreken. We hebben nog een paar weekjes gehad dat het even niet lekker ging en dat we er een punt achter wilde zetten (verklaring hiervoor was dat we te weinig tijd met elkaar doorbrachten en het contact een beetje verwaterde). Na een hoop heisa die ik jullie graag bespaar, zijn we het toen alsnog weer gaan proberen.

Mist er iets?

Na die vervelende periode is het eigenlijk toen steeds beter gegaan. We hadden het gewoon weer echt leuk samen, maar naar mijn idee miste er iets.. Nu ga ik terug naar punt ”een” dat ik toelichtte aan het begin van mijn verhaal. Iedere vrouw wilt gewild zijn in een relatie dat is gewoon zo en staat vast, is niks nieuws. Op het begin als je net date had ik dit gevoel natuurlijk wel, maar eigenlijk is dit toen vooral na het weekendje weg een beetje op de achtergrond geraakt. Dit is iets wat ik echt ontzettend mis in het samenzijn met deze man. Hij is goed voor me, geloof me hij neemt me mee op dates, stelt me voor aan zijn vrienden en kookt voor me. Dit klinkt natuurlijk helemaal top, dat is het ook zeker! Maar je moet goed begrijpen dat ik een meisje ben met een emotionele kant en ik nu samen ben met iemand die zo hard als steen is met een ongezouten mening. Dat kan af en toe botsen..

Iedere vrouw wilt gewild zijn in een relatie dat is gewoon zo en staat vast, is niks nieuws.

Wat ik probeer te vertellen is dat ik het mis om het gevoel te hebben dat ik de enige voor hem ben. Tuurlijk, hij vindt me leuk, maar dit vertelt hij me nooit recht in mijn gezicht of gewoon simpel via een appje. Want meiden, hoe fijn is het als je crush tegen je zegt dat hij graag bij je is, je mooi vindt, gevoelens voor je heeft en je mist. I mean, dit is toch best belangrijk en wil je toch horen? Het is zeker niet dat ik nu refereer naar van die kleffe stellen die elkaar continu walgelijke liefdesberichtjes sturen, want hier ben ik ook zeker geen fan van. Het enige waar ik alleen naar verlang is het idee hebben dat ik nu op dit moment speciaal voor hem ben. Ik hoor deze dingen amper en dat vind ik jammer.. Waardoor onze kwarrel relatie na een jaar meer aanvoelt als een friends with benefits met af en toe een leuke date.

Besef

Dit besef heb ik meerdere keren gehad de afgelopen weken, want ik heb zoiets van als je nu nog niet echt verliefd op mij bent, dan word je dat denk ik ook niet meer? Je kent me door en door. Dus wat zou er straks anders kunnen zijn dat je wel helemaal hotel de botel van mij bent? Het is niet in een keer dat ik een Victoria’s Secret Model ga worden.. Nu klinkt dit misschien een beetje wanhopig, maar ik geloof dat als je echt gek bent op iemand het niet uitmaakt wat voor obstakels er in het leven zijn. Je wilt graag bij elkaar zijn en het proberen. Nouja, zou je denken dan.

Na enorm veel gesprekken met mijn vriendinnen die het verhaal van top tot teen kennen en mij al vaker hebben bezaaid met tips en goede adviezen waarbij je moet denken aan lieve schat, je voelt je vaker ongelukkig dan dat je gelukkig bent met hem.. kies voor jezelf, je verdient iemand die helemaal weg van jou is. Dit krijgt denk ik elke vrouw mee van d’r besties, maar toch is het moeilijker om dit dan ook te doen dan je denkt. Lang verhaal kort, op dit moment zit ik dus weer in tweestrijd over wat te doen met mijn leven.

Twijfels

Het gaat goed op dit moment dus waarom zou ik iets afkappen wat goed gaat? Aan de andere kant.. mijn gevoelens voor deze gast zijn er nog steeds, maar mis ik het echte gelukkige verliefd zijn en met iemand je leven delen en elkaar aan het lachen maken. Voor hem is het waarschijnlijk allemaal prima.. Geen officiële relatie, nergens aan vastzitten, maar toch met iemand het bed delen en goede seks hebben. Droom van elke man denk ik wel? Goed ik ga nu stoppen met mijn jammerende verhaal, want man man man, ik kan er wat van af en toe. Ik ga de komende weken een beslissing maken over deze situ en zal jullie op de hoogte houden. Oh, en voordat ik reacties krijg van mensen die na jaren nog steeds geen officiële relatie hebben. Dat is helemaal goed het hoeft ook allemaal niet binnen een maand, een jaar, twee jaar etc.. Als je maar gelukkig bent, en dat ben ik dus niet helemaal…

To be continued…

Lees ook: het verwarrende leven van een moderne relatie.