Hoewel ze het misschien niet snel zullen toegeven; mannen krijgen net zo graag complimentjes als vrouwen. Ze voelen zich hierdoor meer gewaardeerd, geliefd en gehoord. Echter krijgen mannen veel minder vaak complimentjes als vrouwen, zonde! Hier zijn 6 complimenten die mannen vaker willen horen.

1. Complimentjes die laten zien dat je in hem gelooft

Het is belangrijk om je partner te supporten en in hem te geloven no matther what. Vertel je lover dat je in hem gelooft, en hij zal zonder twijfel wegsmelten.

2. Complimentjes over zijn uiterlijk

Je hoort het misschien minder vaak dan bij vrouwen, maar ook mannen kunnen onzeker zijn over hun uiterlijk. Door te zeggen dat hij er goed uit ziet, dat hij mooie ogen heeft of dat hij er super gespierd uit ziet, krijgt je partner een zelfvertrouwen boost. Welk compliment je hem ook geeft over zijn uiterlijk, maakt niet uit, mannen zijn niet zo moeilijk (op dit gebied ;))

3. Complimentjes over alle moeite die hij voor je doet

Mannen vinden het fijn als je ziet hoeveel moeite hij voor je doet. Hij doet al die dingen niet voor niks en wordt dan ook graag gewaardeerd. Geef hem een complimentje en vertel hoe dankbaar je voor hem bent en voor alles wat hij voor je doet. Dit geldt trouwens ook andersom.

4. Complimentjes die laten zien dat je hem respecteert

Wanneer een man zich gerespecteerd voelt, voelt hij zich meteen ook meer geliefd. Door hem te respecteren zorg je dus voor een betere emotionele connectie. Zeg bijvoorbeeld dat je trots op hem bent.

5. Complimentjes die laten zien dat je hem vertrouwt

Het laten zien dat je hem vertrouwt, is even belangrijk als hem daadwerkelijk vertrouwen. Wanneer een man van je houdt en weet dat je hem vertrouwt, zou hij dit nooit willen schaden. Vraag hem bijvoorbeeld om advies en geef regelmatig aan dat je achter hem staat.

6. Complimentjes die laten zien dat je van hem houd

Mannen voelen zich graag geliefd. Geef hem bijvoorbeeld een complimentje dat hij je laat blozen, of je niet kan stoppen met glimlachen. Hierdoor voelen mannen zich meer verbonden, en zullen ze er alles aan doen om jou te laten voelen dat hij ook van jou houdt.

Kortom: laat je lover zich ook geliefd en gewaardeerd voelen. Je zult zien dat je er een hoop liefde voor terug zal krijgen.

Lees ook: Met deze 18 speciale complimentjes laat je iedere man blozen