We zagen tijdens Temptation Island: Love or Leave dat Iris en Kenzo behoorlijke close waren. Ondanks dat de vonken niet van het scherm spatten, was het overduidelijk dat de twee een bijzondere band hadden. Iris wilde haar relatie met Whitney redden, maar dit pakte anders uit dan verwacht. De relatie tussen Iris en Whitney is finito, maar hoe zit het dan nu met Kenzo?

iris kenzo
Bron: Tom Cornelissen

Goed contact

De connectie tussen Iris en Kenzo was sterk aanwezig tijdens Temptation Island. En nadat de relatie tussen Iris en Whitney in Nederland strandde, vroegen veel fans zich dan ook af of er toch nog iets op zou bloeien tussen Iris en de Temptation-single. Grazia voelde Iris aan de tand en vroeg naar het contact tussen Iris en Kenzo. Want spreken of zien Iris en Kenzo elkaar nog?

“Ja, maar dat is heel vriendschappelijk”, vertelt Iris aan Grazia. “Ik denk niet dat er qua romance ooit iets tussen ons zou ontstaan.”

Puur vriendschappelijk

Iris legt uit dat zij en Kenzo het nog even goed kunnen vinden als tijdens Temptation Island, maar dat er geen liefde zal ontstaan. “We kunnen het heel goed met elkaar vinden, maar puur vriendschappelijk”, legt ze dan ook uit.

Nog altijd moet Iris de heftige gebeurtenissen van Temptation Island zien te verwerken. De breuk met Whitney voelt voor haar nog enorm vers, dus aan een nieuwe relatie moet ze op dit moment niet denken. “Het doet me nog heel veel pijn wat er allemaal is gebeurd, en ik hou nog steeds heel veel van Whitney. Dat verdriet moet eerst slijten voordat ik verder kan.”

Lees ook: Tweeling-bombshells maken intrede in Love Island