Of je nu net in een relatie zit, of al een tijdje, iedereen heeft zo zijn gewoontes. Hoe langer je bij elkaar bent hoe meer je je op je gemak voelt. Misschien soms iets té op je gemakt. Je gaat namelijk soms dingen doen die best een beetje creepy zijn. Dit zijn 10 creepy dingen die alle koppels doen.

Creepy dingen die koppels doen

Creepy dingen die alle koppels doen

Hoe langer je in een relatie zit, hoe meer je er waarschijnlijk van de onderstaande punten herkent. Volgens Cosmpolitan zijn dit de meest voorkomende creepy dingen die alle koppels doen.

1. Met een babystemmetje praten

Waarom weten we niet, maar iedereen koppel praat weleens met een babystemmetje tegen elkaar. Best wel een beetje creepy, al helemaal als je het per ongeluk in het openbaar doet..

2. Vertellen wat de ander wil

Je denkt je lover zo goed te kennen dat je maar in gaat vullen wat die wilt. En dat kan over van alles gaan; eten, drinken, kleding etc.

3. Aan je partners kleding ruiken

Heb jij jezelf er weleens aan betrapt dat je aan je partner ruikt? Je moet gewoon even die geur weer ruiken. En je draagt dan ook het liefst diens hoodie wanneer je de deur uit gaat.

4. Voor jullie tweeën praten

Je geeft niet alleen jouw mening, maar júllie mening. “Ja, wij houden ontzettend veel van reizen!”

5. Samen een toekomst plannen

Je bent zo verliefd op elkaar dat je voor altijd samen wilt zijn. Dus dan maar vast de hele toekomst uit plannen. En dan niet alleen de grote lijnen, maar elk klein detail wat daar bij hoort.

6. Overal foto’s van je lover hebben

Je achtergrond, Instagram-profielfoto en in het huis hangen allemaal mooie kiekjes. Overal waar je kijkt, zie je je lover, wat nou precies de bedoeling is.

7. Elkaar altijd missen

Je bent de deur nog niet uit of je mist je partner al, met als gevolg honderd appjes en belletjes.

8. Naar je lover kijken terwijl die slaapt

Wanneer je lief slaapt, ben je hem uitgebreid aan het observeren. De manier hoe die ademt, ligt of misschien wel snurkt? En wanneer je lover dan eindelijk wakker is, krijgt hij of zij een uitgebreid verslag.

9. Manier van praten overnemen

Heeft jouw lover een stopwoordje? Dan is de kans best groot dat jij deze vanzelf gaat overnemen. En wanneer je al heel lang in een relatie zit hebben jullie gewoon je eigen manier van praten ontwikkeld.

10. Alles over elkaar (willen) weten

Weet jij elk klein funfact van je lover? Dan is dat helemaal niet gek. Wat wel gek is is dat je misschien wel meer weet over de ander dan hij of zij zelf.

Lees ook: Net VS 3 maanden in een relatie; dit zijn de verschillen